Başkan Yücel komisyon üyelerini topladı

Eylül ayı olağan meclis toplantısında alınan karar neticesinde oluşturulan Esnaf ve Ticaret Komisyonu ile Kültür ve Turizm Komisyonu üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Yücel komisyon üyelerini topladı
Esnaf ve Ticaret Komisyonu ile Kültür ve Turizm Komisyonu, Başkan Yücel’in girişimleriyle ilk toplantısını Hasanağalar Konağı’nda gerçekleştirdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında gerçekleştirilen ilk toplantıya Esnaf ve Ticaret Komisyonu’na seçilen Garip Kodal, Ali Uğur, Mustafa Tuna, Ahmet Büküş ve Gökhan Sipahioğlu ile Kültür ve Turizm Komisyonu’na seçilen Hasan Özdemir, Celal Taşkın, Şükrü Cimrin ve Eray Erdem katıldı.

ÖZDEMİR VE KODAL KOMİSYON BAŞKANI SEÇİLDİ

Alanya Belediyesi Hasanağalar Konağı’nda gerçekleşen ilk toplantıda yapılan oylama ile Esnaf ve Ticaret Komisyonu başkanlığına Garip Kodal, Kültür ve Turizm Komisyonu başkanlığına ise Hasan Özdemir seçildi. 

YÜCEL: “SORUNLARI TEK TEK ELE ALARAK ÇÖZÜM ÜRETECEKLER”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her iki komisyonunda meclis kararıyla oluşturulduğunu vurgulayarak şunları söyledi; “Meclisimizin almış olduğu kararla birlikte oluşturulan komisyonların öncelikli görevi turizm sektörü ve esnaf sorunlarını irdeleyerek çözüm yöntemleri üretmek veya sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacak kurumla bağlantı sağlamak. Geçmiş yıllarda da oluşturulmasına rağmen süreklilik sağlanamayan her iki komisyonumuz bundan sonraki süreçte sürekli olarak bir araya gelip sorunları tespit ederek çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirecek.”

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2017, 17:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83