Başkan Yücel muhtarları dinledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde Doğu bölgesi Muhtarları ve Dim Bölgesi’nin mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Yücel muhtarları dinledi
Yerel yönetimler ayağında mahalle muhtarları ile istişare ve bilgi paylaşımına büyük önem veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugünde mahalle muhtarları ile istişare toplantılarını sürdürdü. Demirtaş Mahallesi’nde doğu bölgesi mahalle muhtarları ve Dimçayı bölgesinde Dim Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Yücel, 2017 yılında yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yaptı. Muhtarların tamamının katıldığı toplantılarda Başkan Yücel’e hizmetleri için teşekkür eden mahalle muhtarları, yeni dönem için beklentilerini ve taleplerini ilettiler. 

Dim bölgesi ve Demirtaş bölgesinde yapılan hizmetler için teşekkür eden mahalle muhtarları, "Başkanımız ve ekibi özellikle yol ve benzeri sorunlarımızı anında çözüme kavuşturdu. Çocuklarımızın için park, sosyal alanlar oluşturuldu. Engelli insanlarımız için ayrı özen gösterildi. Belirli aralıklarla da bir araya gelerek sorunlarımızı aktarıyoruz. Her zamanda çözüm üretiliyor. Bize zaman ayırarak istişare yapan Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dediler.

Alanya Belediyesinin merkezde gerçekleştirdiği dev projeler hakkında muhtarlara bilgi aktaran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni belediye binası, meydan projesi, yeni araçlar ve GES projesi hakkında da bilgi verdi. Muhtarları 9 Aralık'ta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçelinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan açılış ve temel atma törenine davet eden Başkan Yücel, yeni belediye hizmet binası  temel atma, yeni araçlarımızın tanıtımı ve  GES’in  açılışını önümüzdeki Cumartesi günü Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcılarımızın katılacağı törenle gerçekleştireceğiz. Alanya’da dönüşümün simgesi olan bu projelerimizin temel atma ve açılışına hepinizi bekliyorum. Toplantılara katılımlarınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Muhtarlar ile sürekli istişare içinde olduklarını belirten Başkan Adem Murat Yücel, “Her mahallemiz ve muhtarlarımız bizim için değerli ve önemli. Mahallelerimize daha hızlı ve yerinde hizmet yapmak için muhtarlarımız ile bir araya gelerek sorunları ve hizmetleri görüşüyoruz." dedi

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83