BAŞKAN YÜCEL, ŞEHİT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye mezarlığını ziyaret etti. Alanya Müftüsü Mustafa Topal İle birlikte sahipsiz bir mezara çiçek diken Başkan Yücel, daha sonra Şehit Mezarlarına çelenk koydu ve dua okudu.

BAŞKAN YÜCEL, ŞEHİT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ
MEZARLIKLARDA ÇİÇEK DAĞITILDI

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu sabah 08.00’dan itibaren Alanya genelinde 19 mezarlıkta toplam 25 bin çiçek fidesi dağıttı. Yakınlarının mezarına çiçek dikmek isteyen vatandaşlar çiçek fidelerine yoğun ilgi gösterip, verilen bu hizmetten dolayı teşekkür ettiler. Ayrıca gelen vatandaşlara gül suyu, kolonya, su, lokum ve bisküvi ikram edildi. Park Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar’ın nezaret ettiği çiçek dağıtımı gün boyu devam edecek.

ÇİÇEK FİDESİ DAĞITILAN MEZARLIKLAR

Okurcalar Karaburun Mezarlığı, İncekum Karabuynuzlar Mezarlığı, Avsallar Merkez Mezarlığı, Türkler Belediye Mezarlığı, Payallar Merkez Mezarlığı, Güzelbağ Merkez Mezarlığı, Emişbeleni Merkez Mezarlığı, Konaklı Mandıra Mezarlığı, Çıplaklı Kızılharman Mezarlığı, Cikcilli Hacıbaba Mezarlığı, Oba Aşşağıoba Mezarlığı, Tosmur Ak Mezarlık, Kestel Hanönü Mezarlığı, Mahmutlar Belediye Mezarlığı, Kargıcak Sahil Mezarlığı, Demirtaş Merkez Mezarlığı,Hatipoğlu Belediye Mezarlığı, Cikcilli Belediye Mezarlığı, Bektaş Mezarlığı.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 13:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83