Başkan Yücel teşekkür mektubu yazdı

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Genel Müdürü Murat Yiğitol, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Plajına Sahip Çık projesi için teşekkür mektubu gönderdi.

Başkan Yücel teşekkür mektubu yazdı
 24-27 Temmuz tarihlerinde Mavi Bayraklı Damlataş Halk Plajı’nda düzenlenen, Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve TÜRÇEV Ulusal Koordinatör Almila Kından Cebbari’nin de bizzat katılımıyla gerçekleştirilen Plajına Sahip Çık projesi ile Plaj Temizliği Anket Çalışması, Plaj Temizlik Derecesi Ölçümü, Plajda Görünmeyen Çöpler Etkinliği, İzmarit Toplama Yarışması, Kırmızı Yeşil Pankart Oyunu gibi etkinliklerle 4 gün boyunca farkındalık yaratılmıştı. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Genel Müdürü Murat Yiğitol da projeye desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür mektubu gönderdi.
YİĞİTOL: “DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM”

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Genel Müdürü Murat Yiğitol, organizasyonun önemini vurguladığı mektubunda; “Memnuniyet ve başarı ile tamamlamış olduğumuz projemize ev sahipliğiniz ile çevre eğitimi ve bilinçlendirme faaliyetlerine vermiş olduğunuz önem nedeniyle teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Mavi Bayrak Yerel Sorumlusu olan Alanya Belediyesi, halk plajlarındaki insan kaynaklı kirlilik unsurlarına dikkat çekerek vatandaşların plajlara sahip çıkmasına dikkat çeken bu proje de ev sahipliği yaptı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018, 14:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83