Başkan Yücel Vakıfbank'la protokol imzaladı

Alanya Belediye personelinin maaş ödemeleriyle ilgili promosyon ihalesinde en yüksel teklifi veren Vakıfbank Alanya Şubesi ile Belediye arasında düzenlenen “Kurum Maaş Ödemeleri” protokolü bugün imzalandı.

Başkan Yücel Vakıfbank'la protokol imzaladı
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Vakıfbank Alanya Şube Müdürü Gürbüz Ünal’ın imzaladığı protokole göre, 15 Kasım 2017’den itibaren belediyede çalışan kadrolu işçi ve memurlar maaşlarını Vakıfbank’tan alacaklar.

BAŞKAN YÜCEL, “PERSONELİMİZİN MENFAATLERİNİ KORUDUK”

Toplam 3 yıllık bir süreyi kapsayan protokolün belediye personeline hayırlı olmasını dileyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Vakıfbank Alanya Şubesi ile Belediye arasında düzenlenen “Kurum Maaş Ödemeleri” protokolünü bugün imzaladık. Banka, toplam 3 yılda ödeyeceği promosyonu aylara bölerek her ay maaşa ilave edecek. Maaş ödemeleri ve promosyonun dışında da diğer banka işlemlerinde personelimize çeşitli kolaylılar sağlanacak. Personeller diğer ATM’lerden para çekse dahi kesinti olmayacak. Çalışanlarımızın menfaatlerini koruduğumuza inanıyoruz; hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 14:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83