Başkan Yücel vatandaşın derdini dinledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 mahalleyi daha ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Çalışmalarını ve projelerini anlatan, vatandaşların sorun ve beklentilerini dinleyen Belediye Başkanı Yücel, tüm mahallelileri, 8 Nisan’da Antalya’ya gelecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mitingine davet etti.

Başkan Yücel vatandaşın derdini dinledi
Görevde 3 yılını tamamlayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  dün Belediye Meclisi’nde 2016 Yılı Faaliyet Raporunun oy birliği ile onaylanmasının ardından bugün de Mahmutseydi, Türktaş, Süleymanlar, Dere Türbenilas Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Gezilerine Mahmutseydi Mahallesi’nden başlayan Belediye Başkanı Yücel, burada mahalle muhtarı Mehmet Kanmaz ve mahalleliler tarafından karşılandı. Alanya Belediyesi’nin mahalleye kazandırdığı meydanda yapılan mahalle toplantısında Belediye Başkanı Yücel, çalışmalarını, hizmetlerini, projelerini anlattı. Vatandaşların, sorun ve taleplerini dinledi.

İNSAN ODAKLI BELEDİYEYİZ
Birim Müdürlerini tek tek vatandaşlara tanıtan Başkan Yücel, “İnsan odaklı belediyeyiz. Yaptıklarımızı anlatmaya, eksiklerimizi görüşmeye geldik. Birim müdürlerimizin ve bizim kapımız sonuna kadar size açık. Şimdiye kadar kimseyi kapımızdan döndürmedik. Elimizden geldiğinde vatandaşlarımıza ulaşmaya ve taleplerini yapmaya çalışıyoruz. Adamı olanın değil, ihtiyacı olanın işini yapıyoruz.” dedi. 

SOSYAL BELEDİYECİLİK UYGULAMALARINDA BAŞARILIYIZ

Mahmutseydi Mahallesi’ne 16 km asfalt yaptıklarını, mahalleye yeni bir meydan kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Yücel, “Mahmutseydi Mahallemize çok önemli hizmetler kazandırdık. Her mahallemize, her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Çok iyi bir yapılanma sağladık. Kurumsallaşmamızı tamamladık. Sadece yol, kaldırım, park gibi rutin işlerin dışında sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Alanya’da uyguluyoruz. Ülke çapında ses getiren sosyal projelere imza atıyoruz.” şeklinde konuştu.

YATIRIM BÜTÇESİ EN BÜYÜK VE EN İYİ ÇALIŞAN BELEDİYEYİZ

Alanya Belediyesi’nin 19 ilçe belediye arasında en büyük yatırım bütçesine sahip olan ve en iyi çalışan belediye olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yücel, hizmetlerin yerinde ve zamanında yapılması gerektiğini belirterek öncelik sırasına göre tüm mahallelerin sorunlarını çözdüklerini söyledi. Başkan Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü: “6 Büyükşehirde olan çakıl-kum tesisini kuran, beton fabrikası kurmaya çalışan, bitkilerini kendisi üreten, güneş enerji santralinden elektrik üretecek olan, teleferiğini yapan, üçüncü asfalt plentini kazandırarak 60 bin ton asfalt üretimini 160 bin tona çıkarmayı hedefleyen belediyeyiz.”

24 SAATİN 18 SAATİNİ ÇALIŞARAK GEÇİRİYORUM
İnsanların mutluluğu ve refahını sağlamak için durmak bilmeden çok çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 saatin 18 saatini halka hizmet etmeye ayırdığını, çalışarak geçirdiğini söyledi. Başkan Yücel, “Zamanı iyi kullanarak, doğru planlamalarla, doğru projelerle, insan odaklı çalışıyoruz. Merkezde sağladığımız konforu, beldelerimize ve mahallelerimize de sağlamaya çalışıyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için hizmetlerimizi en ücra yerlere götürüyoruz.” dedi.

“ŞİMDİYE KADAR BAŞKANIMIZA NE DEDİYSEK YAPTI”

Mahmutseydi Mahalle Muhtarı Mehmet Kanmaz da, mahallesine kazandırılan hizmetler için Başkan Yücel’e teşekkür etti. Muhtar Kanmaz, “Sürekli olarak hizmet alıyoruz. Şu an bile Gökçek tarafında çalışma var. Şimdiye kadar Belediyemize verdiğimiz dilekçelere olumlu dönüşler oldu. Bozuk olan bütün yollar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Şu ana kadar istediğimiz her şey yerine getirildi. Başkanımıza mahallemize kazandırdığı hizmetler için ve bu ziyareti için teşekkür ederim.” dedi.
GÖRÜLMEMİŞ HİZMETLER ALIYORUZ

Verilen hizmetten memnun olduğunu belirterek Başkan Yücel’e teşekkür eden Mahalle sakinlerinden Mehmet Ersoy da şunları söyledi: “Çok kısıtlı imkanlarla köylere hizmet veriliyor. Daha önceleri hizmet gelmiyordu. Şu anda hakikaten birim amirleri, çözüm masası ve müdürlükleriyle yapılan hizmete gıpta ile bakıyorum. Her şeyden memnunuz ve devamını bekliyoruz. Bu vesile ile kendilerine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 16:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83