Başkan Yücel yaylalara çıkarma yapacak

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kalabalık bir ekiple bu hafta sonu batı bölgesi yaylalarına çıkarma yapacak. 2 gününü batı yaylalarına ayıracak olan Başkan Yücel, 23 yaylada vatandaşlarla buluşup, dertlerini dinleyecek ve hizmetlerini anlatacak.

Başkan Yücel yaylalara çıkarma yapacak
 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçen yıl yaptığı gibi bu yıl da batı bölgesi yaylalarına ekibi ile birlikte çıkarma yapacak. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve kalabalık bir ekiple bu hafta sonunu batı yaylalarında geçirecek olan Belediye Başkanı Yücel; “Bu hafta sonu batı yaylalarında bulunan vatandaşlarımızla bir araya gelip, sorunlarını dinleyeceğiz, dertlerini paylaşacağız. Yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi anlatacağız. Hafta sonu yayla sakinlerimizi ve yolu batı yaylalarına düşen tüm vatandaşlarımızı yayla programımızda buluşmaya davet ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL 23 YAYLAYI ZİYARET EDECEK

Başkan Yücel’in cumartesi günü sabah Bayır Mahallesi Oğuz Yaylası’ndan başlayacak yayla programı Pazar günü öğleden sonra Elikesik (Yöremece) Yaylası’nda son bulacak.

Başkan Yücel’in ziyaret edeceği yaylalar; Bayır Oğuz Yaylası, Karaboynuzlar Yaylası, Okurcalar Yaylası, Çakallar (Karıngöl) Yaylası, Saburlar Yaylası, Avsallar Yaylası, Akdam Yaylası, Seyricek, Soğukpınar Yaylası, Karamanlar Yaylası, Orhan Yaylası, Çayboğazı Yaylası, Gözübüyük Sirge Yaylası, Yenice Yaylası, Burçaklar Yaylası, Emişbeleni Yaylası, Eğrigöl (Sultanpınarı-Kaynarca), Söbüçimen Yaylası, Payallar Yaylası, Tosmur Yaylası, Toslak Yaylası ve Elikesik (Yöremece) Yaylası

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 14:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83