Bayanlardan Tanrıseven'e ziyaret

Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Siyasi Parti Kadın Kolları, 25 Kasım 'Kadına Yönelik Şiddeti Kınama Günü' ve 5 Aralık Kadın Hakları Günü planlamasıyla ilgili Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Tanrıseven, "Alanya Kent Konseyi ve diğer seçilmiş kadınların çalışmalarından gurur duyuyorum" dedi.

Bayanlardan Tanrıseven'e ziyaret

 Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Siyasi Parti Kadın Kolları Başkanları, Kadın Dernek Başkanları ve Alanya Kanal A Televizyonu Haber Müdürü Gaye Coşkun, Kaymakam Tanrıseven'i makamında ziyaret ederek, 25 Kasım 'Kadına Yönelik Şiddeti Kınama Günü' ve 5 Aralık Kadın Hakları Günü planlamasıyla ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

banner111
Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik'in de hazır bulunduğu ziyarette; Kadına Yönelik Şiddeti Kınama Günü ve Kadın Hakları Günü ile ilgili yapacakları faaliyetler hakkında Kaymakam Tanrıseven'e bilgi veren Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, "Sayın Kaymakamımız öncülüğünde bu senede çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu etkinlikler öncesinde Kaymakam Beye bilgi vermek istedik. Her konuda desteklerini esirgemeyen ve yanımızda görmekten mutluluk ve gurur duyduğumuz Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN "KADINLARIMIZIN ÇALIŞMALARINDAN GURUR DUYUYORUM"

Alanya Kent Konseyinin çalışmalarından dolayı gurur duyduğunu ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Alanya Kent Konseyinin çalışmalarını takdir ediyorum. Kadınlarımızın çalışmalarında her türlü desteği veriyoruz. Yapacağınız etkinliklerde beraber çalışıldığı takdirde daha çok kitleye ulaşacağımızı düşünüyorum. Projelerinizi ve yapacağınız çalışmaları destekliyorum. Yapacağınız etkinliklerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı her türlü desteği verecek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83