BAYANLARIN GÜNEY'DEN BİR İSTEĞİ VAR

Alanya’nın Kızılcaşehir Mahallesi’nde oturan bayanlar Güney, mahallelerine halk otobüsü istedi. Yaklaşık 20 bayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti.

BAYANLARIN GÜNEY'DEN BİR İSTEĞİ VAR
Alanya’nın Kızılcaşehir Mahallesi’nde oturan bayanlar Güney, mahallelerine halk otobüsü istedi. Yaklaşık 20 bayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Kızılcaşehirli bayanlar mahallenin alt kısmına kadar halk otobüslerinin geldiğini mahallenin yukarı kısmına çıkmadığı belirterek, “ otobüsün geçtiği yer ile mahallenin yukarı kısmı arasında 2 km. yol var. Bizlere işe gelip giderken, çocuklarımız okula giderken sorun yaşıyor “ diyerek Güney’den destek istedi.

İlgili birimlere talimat veren ve güzergahın incelenmesini isteyen Güney, “ otobüslerin çıkabilmesi ve güzergahın uygun olması halinde Kızılcaşehir’in yukarı kısmına da halk otobüslerini çıkarırız “ dedi. Kızılcaşehirli bayanlar konuyla yakından ilgilenen ve çözümü için talimat veren Güney’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83