BAYIRKOZAĞACI'NIN YOL ÇİLESİ BİTTİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi,Alanya’ya 40 kilometre mesafedeki Bayırkozağacı Mahallesi’nin yol çilesi sona erdirdi. Bakım ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yol sathi kaplama ile asfaltlandı.

BAYIRKOZAĞACI'NIN YOL ÇİLESİ BİTTİ

 Torosların eteklerinde bulunan ve mesafe olarak Alanya’ya en uzak yerleşim yerleri arasında yer alan Bayırkozağacı Mahallesi yıllardır yol sorunu yaşıyordu. Antalya’nın dört bir tarafındaki asırlık sorunları birbir çözen Büyükşehir Belediyesi Bayırkozağacı Mahallesi’nin yol çilesini de bitirmek için çalışmalara başladı.

banner111
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, işe yolda alt yapı çalışmaları yapmakla başladı. Bakım ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yol asfalta hazırlandı. Bayırkozağacı yolunun bozuk olan 3 kilometrelik bölümü Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri tarafından kısa sürede asfaltlandı.

Çalışmaları yakından takip eden Bayırkozağacı Mahallesi Muhtarı Ramazan Yazar, “Mahalle yolumuzun 3 kilometrelik bölümü çok kötüydü. Yapımı için Büyükşehir Belediyesi’nden talepte bulunduk. Bir süre önce bakım ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yolumuz şimdi asfalta kavuştu. Başta Menderes Türel Başkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 14:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83