'Bayrağa uzanan elleri kırarız'

Alanya'da Türk bayrağını indirmek için direğe tırmanan bir kişiye, vatandaşlar linç girişiminde bulundu.Konuyla ilgili bir açıklama da MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'dan geldi.

'Bayrağa uzanan elleri kırarız'
Olay, sabah saatlerinde Alanya Otogarında meydana geldi. Akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, Türk bayrağını indirmek için direğe tırmanmaya başladı. Durumu fark eden çevredekiler ve belediye çalışanları, şahsı bulunduğu yerden indirerek linç etmek istedi. Vatandaşlar daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polise şahsı teslim etti. Gözaltına alınan kişinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. 

TÜRKDOĞAN: ELEKTRİK DİREĞİNE TIRMANSINLAR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Bugün sabah saatlerinde Alanya Otogarında şanlı Türk Bayrağımıza bir meczup tarafından çirkin bir saldırı yapılmıştır. İstiklal Marşımızın kabûlünün 79. yıldönümünde gerçekleşen bu menfur olay bizleri son derece üzmüştür. Akli dengesinin yerinde olmadığı söylenen bu haini nefret ve şiddetle kınıyor, ve bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki bayrağımıza uzanan elleri kırmak boynumuzun borcudur. Dengesiz, densiz, deli olanlar bayrak direğinden uzak olsun, illa tırmanacaklarsa elektrik direğine tırmanmaları tavsiyemizdir! 'Ne mutlu Türküm Diyene', 'Bayrak inmez ezan dinmez.'" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 14:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83