"BAYRAM BOYUNCA TÜM BİRİMLER TEYAKKUZDA OLACAK"

Bayram süresince Çözüm Masası’nın 7/24 hizmet vereceğini belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya halkının ve ilçeye gelecek misafirlerin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesini sağlamak amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Çevre Kontrol Müdürlüğü başta olmak üzere tüm birimlerin 700’ü aşkın personelle hizmet vereceğini söyledi.

"BAYRAM BOYUNCA TÜM BİRİMLER TEYAKKUZDA OLACAK"

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında ilgili birim Amirleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda bayram süresince verilecek hizmetler ve alınan önlemler değerlendirildi. Vatandaşların ve ilçeye gelen misafirlerin Kurban Bayramı'nı rahat ve huzurlu geçirmesi için gereken önlemlerin alındığını belirten Başkan Yücel, Bayram süresince Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğünün görev başında olacağını söyledi.

banner111
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaklaşan Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında birim Amirleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Kurban Bayramı il ilgili alınan önlemlerin ve verilecek hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantıda, vatandaşların ve kente gelen konukların sorunsuz bir bayram geçirmeleri için alınan önlemlere son şekli verildi.
700 PERSONEL GÖREV YAPACAK
Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda bayram boyunca Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü görev başında olacak. Kesim yerlerinde zabıta ve emniyet ekipleri ortaklaşa çalışacak. 700 personelin görev yapacağı bayram süresince, Temizlik İşleri Müdürlüğü gerektiği yerlerde personel sayısını artırarak cadde ve sokakların temizliği noktasında tüm önlemlerini alarak görevlerini eksiksiz yerine getirecek. Nöbetçi Veteriner Hekimler, bayram süresince kesim ve satış noktalarında denetimlerine devam edecek.  Zabıta ekipleri de, bayramda yoğun bir mesai harcayarak artan nüfus yoğunluğuna uygun hizmet verilmesini sağlayacak.

4 NOKTADA ÜCRETSİZ KESİM HİZMETİ VE İKRAMLAR
Alanya Merkez de, doğu ve batı bölgelerimizde Eşgilik Düğün Salonu, Mahmutlar Şantiye Alanı, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Payallar Hizmet Binası bahçesi olmak üzere 4 noktada; veteriner hekim kontrolünde, eğitimli kasaplar tarafından ve din görevlileri eşliğinde ve hijyenik koşullarda gerçekleştirilecek olan ücretsiz kurban kesimi hizmetinde, vatandaşların huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi amacıyla çeşitli ikramlar da ücretsiz olarak sunulacak. Kurban Bayramının 1. günü sabah namazını müteakip başlayan kesim hizmetiyle birlikte; sabah simidi, peynir, çay ikramı; öğlen kavurma -ayran servisi ve gün boyu ücretsiz ikramlar yapılacak.
ÇÖZÜM MASASI 7/24 GÖREVDE 
Vatandaşlar da 7/24 şikayetlerini Çözüm Masasına iletebilecekler. Çözüm Masası bayram da vatandaşlardan gelen istek, şikayet ve talepleri birimlere ileterek, ivedilikle yerine getirilmesini sağlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83