Beklenen inşaat fuarı kapılarını açıyor

4-7 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Cm Expo İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı ile ilgili Bosphorus Expo Yönetim Kurulu Başkanı Utku Bengisu, fuarda 10 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Beklenen inşaat fuarı kapılarını açıyor
Bosphorus Expo tarafından düzenlenecek Cm Expo İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4-7 Ekim Tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezinde gerçekleşecek.

Bosphorus Expo Yönetim Kurulu Başkanı Utku Bengisu, “Ülkemizin ekonomisine ve ihracatına önemli katkı sunacağına inandığımız Cm Expo Antalya İş ve İnşaat Makinaları Fuarında 23 farklı şehirden 200’ün üzerinde markayı sergileyeceğiz” dedi.

Anfaş Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda 10 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlamayı hedeflediklerini anlatan Utku Bengisu, fuarda özellikle ülkemiz içinde üretilen en yeni teknolojileri sektör profesyonellerinin beğenisine sunuyoruz diye konuştu.

İlk defa yapılacak olmasına rağmen çok büyük bir ilgi ile karşılaştıklarını belirten Bengisu, “Sektörün böyle bir oluşuma ihtiyaç duyduğunu, özellikle 22 farklı ülkeden gelecek 400 kilişik alım heyetinin fuara büyük bir canlılık katacağını, iş ve inşaat makinaları sektörünün bakir pazarlara ulaşma noktasında Cm Expo fuarının büyük bir katkı koyacağını belirtti.

Fuara İş Makinaları Sektörünün her çeşit ürününün bulunabileceğini bunun yanında beton, asfalt, yol, maden, taş, taşıma-kaldırma makinalarını çok çeşitli alternatiflerle görülebileceğini, jeneratör, komprasör, raf sistemleri, iskele kalıp sistemleri sektörlerinin fuara renk katacağını söyleyen Bengisu, mermer ocaklarının, hazır beton sektörünün, yol müteahhitlerinin, hafriyat şirketlerinin , taş ocakları işletmecilerinin, iş makinası tamir bakım ve servis firmaları ile inşaat sektörüne yönelik şirketlerin bu fuarda aradıkları her makinayı bulabileceklerini ve fuarın 4 gün boyunca ziyaretçilere kapılarının ücretsiz olarak açık olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 12:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83