BELEDİYE YARDIM ELİNİ UZATIYOR

Alanya Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde yaşayan vatandaşlara yönelik sağlık hizmetlerini sürdürüyor. Mahalleye dönüşen köylerde ev ev gezilerek engelli, yaşlı, hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlar tespit edilerek, öncelikli ihtiyaçları karşılanıyor

BELEDİYE YARDIM ELİNİ UZATIYOR
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından vatandaşa daha iyi hizmet sunmak için kurulan Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, evlerinden çıkamayan vatandaşlara sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.

GÜMÜŞKAVAK VE YALÇI MAHALLERİ’NDE SAĞLIK TARAMASI

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşler Müdürü Bilal Nurgül ve müdürlüğe bağlı sağlık ekibi, bugün Gümüşkavak ve Yalçı Mahallerlerine sağlık hizmeti verdi. Gümüşkavak Muhtarı Yücel Sezer ve Yalçı Muhtarı İbrahim Giritoğlu ile birlikte sağlık sorunu olup evlerinden çıkamayan tüm hastalara yardım edildi. Her mahalleye 2 adet ecza dolabı ve tıbbı malzeme verildi.

GIDA VE KIYAFET YARDIMI YAPILDI

Mahalle gezisinde Alanya Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından engelli, hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların envanteri çıkarıldı. Ayrıca sağlık durumu kontrol edilen vatandaşlara ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve kıyafet yardımları yapıldı.

BİZE GELEMEYENE BİZ GİDİYORUZ

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün kurulduğu günden bu güne yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi olarak bizim işimiz bize gelemeyen vatandaşın ayağına hizmet vermektir. Engelli, yaşlı, maddi durumu iyi olmayan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit şekilde hizmet veriyoruz. Biz vatandaşın evine, gönlüne gidiyoruz. Önemli olan vatandaşın gönlüne dokunmak, hayır dualarını almaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83