Belediyeden hastane yoluna sıcak asfalt

Alanya Belediyesi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde yeni açılan imar yollarında sıcak asfalt çalışması başlattı.

Belediyeden hastane yoluna sıcak asfalt
Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi’nde faaliyete geçen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi güneyinde yeni açılan imar yollarında sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hastane hizmete girmeden önce bölgedeki yolları programa aldıklarını belirterek, hızlı bir şekilde altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Başkan Yücel, “Yaşanabilir ve güvenli bir kent ortamı için planlı, düzenli, sağlıklı ve güvenli gelişmeyi sağlamak adına ilçe genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda yeni açılan ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresindeki imar yollarını açarak üstyapı çalışmaları kapsamında sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Hem Oba Mahallemize konforlu bir ulaşım ağı kazandırmak, hem de bölge hastanesi kategorisine giren Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidiş gelişlerde vatandaşlarımızın her hangi bir sorun yaşamamaları için, Alanya Belediyesi olarak bölgeye yoğunlaştık. Bu yöndeki çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83