BELEDİYEDEN KISIRLAŞTIRMA OPERASYONU

Alanya Belediyesi Mobil kısırlaştırma ünitesi, sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ve kısırlaştırma faaliyetlerine devam ediyor. Avsallar Mahallesi’nde yerli ve yabancı hayvan dostlarının katkıları sahipsiz 35 köpeğe kısırlaştırma operasyonu uygulandı.

BELEDİYEDEN KISIRLAŞTIRMA OPERASYONU
HAYVANSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren mobil kısırlaştırma ünitesi Avsallar Mahallesi’nde sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma faaliyeti gerçekleştirdi. Avsallar Mahallesi’ndeki hayvan severlerin yoğun ilgi gösterdiği kısırlaştırma operasyonunda Alanya Belediyesi veteriner hekimleri tarafından Avsallar’daki sahipsiz 35 köpek kısırlaştırıldı.

AMACIMZ SOKAK HAYVANLARININ YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEK

Kısırlaştırma ve sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kenan Ersoy, “Merkez ve mahallelerde kısırlaştırma çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün Avsallar’da hayvanseverlerin organize ettiği bir programla 35 kedi ve köpek kısırlaştırıldı. Havyanseverlerimize teşekkür ediyorum. Bizim amacımız her nerde olursa olsun sokak hayvanlarının yaşam kalitesini yükseltmek ve daha uzun yaşamalarını sağlamak. Gerçek hayvanseverlerden destek bekliyoruz.”dedi.

“BELEDİYE’NİN MOBİL KISIRLAŞTIRMA ÜNİTESİ  HAYVANLAR İÇİN BÜYÜK BİR ŞANŞ”

Kısırlaştırma operasyonunu katılan Avsallar’daki hayvan dostları, Belediyenin mobil kısırlaştırma ünitesinin köpek ve kediler için önemli bir hizmet olduğunu belirterek, ”Bu hizmetten çok memnunuz. Belediye hayvanların ayağına gelerek her türlü desteği sağlıyor. Onların sokaklarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarının önünü açıyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde sabah saat 07.30 ‘da gelerek kısırlaştırma yapan Alanya Belediyesi veteriner hekimlerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 18:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83