'BERABER BİR RESİM YAPALIM'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Özel Hamdullah Emin Paşa İlkokulu ve Ortaokulu'nun sosyal proje kapsamında düzenlemiş olduğu “Beraber bir resim yapalım, kitap da okuyalım” resim yapma şenliğine katıldı.

'BERABER BİR RESİM YAPALIM'
Resim şenliğinde Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve eşi Ceylan Tanrıseven çocuklarla beraber resim yaparak öğrencilerle yakından ilgilendiler. Çocuklara yaptıkları resimlerle ilgili sorular soran Kaymakam Tanrıseven’in, bazı öğrencilerle samimi sohbeti dikkat çekti. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven öğrenci velileri ile de sohbet etti. Kaymakam Tanrıseven, “Beraber bir resim yapalım, kitap da okuyalım” resim sergisini düzenleyen resim öğretmeni Meltem Gemalmayan’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Resim öğretmeni Meltem Gemalmayan yaptığı konuşmada Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e katılım ve destekleri için teşekkür etti. Gemalmayan,''Sosyal projenin amacı; Kendini tanıma, kendini bulma, kendini ayarlayabilme, motivasyon, empati ve sosyal becerilerimizin farkında olma. Kişinin hem kendi duygularının hem de karşısındaki kişilerin duygularının farkında olması, onları anlaması, tanımlaması, duygularını yönlendirmesi ve onlardan gerek kişisel alanda gerekse kişiler arası ilişkilerinde etkin bir şekilde yararlanması için yapılan etkinliktir” dedi.

Sosyal proje kapsamında düzenlenen etkinliğe Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, eşi Ceylan Tanrıseven ve çocuklarının yanı sıra ÖHEP Koleji yöneticileri, okul aile birliği, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.



Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 13:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83