Binlerce Alanyalı Yücel'le geleceğine yürüdü

Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Milletvekilleri, protokol üyeleri ve yaklaşık 25 bin vatandaşla, “Alanya Geleceğine Yürüyor” sloganıyla seçim yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Binlerce Alanyalı Yücel'le geleceğine yürüdü


MHP Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Adem Murat Yücel tarafından gerçekleştirilen “Alanya Geleceğine Yürüyor” yürüyüşüne binlerce insan katıldı. Saat 14:00’de Alanya Öğretmenevi önünden başlayan yürüyüşe Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Cumhur İttifakı Antalya Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP ve AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatları katıldı. Öğretmenevi önünden başlayan yürüyüşte insan seli yaklaşık 1.5 kilometre uzunluğa ulaştı. Denizde ise tekneler yürüyüşe destek verdi.


YÜCEL: “YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Şelale Önü’nde sona eren yürüyüşte kurulan platformda ilk olarak kürsüye Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çıktı. Başkan Yücel; “Hiç kimsenin şüphesi olmasın; “Alanya’ya 82 yakışır” diyerek açıkladığımız 82 projemizin tamamını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun destekleriyle, gerçeğe dönüştüreceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

YÜCEL: “ALANYA BELEDİYESİ’Nİ YÖNETMEK VİZYON İŞİDİR”

Seçim sürecinde yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirme yapan Başkan Yücel, “Biz şimdiye kadar hep hoşgörüyü benimsedik. Herkese kucak açtık. Bize oy verenlerin de vermeyenlerin de belediye başkanı olduk. Kimseye iftira atmadık, hakaret etmedik. Kişileri eleştirmedik. Siyaset değil hizmetler yarışsın, adaylar değil projeler yarışsın istedik. Bizim siyaset anlayışımızı tüm Alanya bilir. Ama şimdi görüyoruz ki, çok çirkin bir siyaset izleniyor. Alanya halkımız bu siyaseti, bu üslubu hak etmiyor. Projesi olmayanlar, vizyonu olmayanlar, hizmette gözü olmayanlar bizim yaptığımız hizmetlerin fersah fersah gerisinde söylemlerle Alanya halkının karşısına çıkıyorlar. Marka bir şehir olan Alanya bunu hak etmiyor. Biz, Bilim Müzesi ve Bilim Köyü’nü, Botanik Parkı, Macera Parkını, Dünya’nın en güzel Kent Meydanı’nı yapacağız diyoruz, en ihtişamlı Kültür ve Gençlik Merkezi’ni yapacağız diyoruz, Alanya’yı bir dünya kenti yapacağız diyoruz. Onlar, 40 yıl öncesinin Türkiye’sinden, çaydan, çorbadan, servisten bahsediyor. Biz, onların servis yapacağı okulları vatandaşımızın ayağına getirdik. Alanya Belediyesi’ni yönetmek vizyon işidir, Alanya Belediyesi’ni yönetmek proje işidir, Alanya Belediyesi’ni yönetmek gönül işidir.” İfadelerini kullandı.

YÜCEL: “REKOR OYLA SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIR MIYIZ?”

Yücel, konuşmasının son kısmında ise, “Baharın müjdesi olarak havaya, suya, toprağa düşen cemreler, 31 Mart’ta “daha güzel bir Alanya’nın müjdecisi” olarak inşallah sandıklara da düşecektir.  Soruyorum sizlere;  Rekor bir oyla Cumhur İttifakını sandıklarda patlatmaya hazır mıyız? Bu coşku, bu kalabalık, bu heyecan büyük bir zaferin habercisi. Sevginiz için, desteğiniz için, ucu bucağı görünmeyen katılımlarınız için, sağ olun var olun. Cumhur İttifakıyla Alanya’da ilk kez bir gönül birliği, bir hizmet birlikteliği yakalandı. Artık güç birliği yaparak, ayrımız gayrımız olmadan Alanya’yı dünyada örnek gösterilen bir kent yapmak için çalışacağız. Bu tarihi fırsatla, Alanya’yı sadece bölgesinde değil, ülkesinde ve uluslararasında yarışan bir kent yapacağız. Bu birliktelik Alanya’ya güç katacak, Alanya’nın önünü açacaktır. Bu birliktelikten kazanan Alanya olacak,  Antalya olacak. İşi ehline bırakmak için, kaliteli hizmet için, yatırımların devamı için, ülkemizin bekası ve istikrarı için Cumhur İttifakını Antalya’da ve Alanya’da zaferle taçlandıracağız. Alanya’da Yücel, Antalya’da Türel diyoruz.” Diye konuştu.

TÜREL: “EL ELE ALANYA’YI ÇOK GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ”

Yücel’in ardından kürsüye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çıktı. Türel’de ilk olarak kalabalığın çok olmasına işaret ettiği konuşmasında, “Alanya bugün ne güzelsin maşallah. Sizleri gönülden tebrik ediyorum. Bu muhteşem kalabalık bize 31 Mart’ta yazacağınız destanı müjdeliyor. Sevgili hemşerilerim gece demedik gündüz demedik sizin için çalıştık. Alanya’mıza en önemli hizmetleri yapma gayretleri içerisindeyiz. Adem Murat Yücel ile birlikte el ele Alanya’yı çok güzel günlere taşıyacağız. Biz bu siyasi kampanyada dedik ki projeler yarışsın adaylar yarışmasın. Şimdi buradan ben Alanyalı hemşerilerime soruyorum. Bir Alanya için Karayolları arazisinde muhteşem halka açık bir proje gerçekleştiriyoruz. Yeni bir kültür merkezi yapacağız dedik. Alanya’mıza yeni bir otogar yeni bir millet bahçesi yapacağız dedik. Peki soruyorum rakibim Muhittin Böcek, Alanya ilgili bir proje açıkladı mı?” dedi.

ÇELİK: “YÜCEL’İN ÇIKTIĞI BU YOLDA SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ise “15 Temmuz gecesi selalar eşliğinde birleşen omuzlar bugün burada Türkiye’nin geleceği için aynı yolda yürüyor. Vereceğimiz her karar bu yolun bir gereğidir. Bu yol Hakkı gözettiğimiz bütün işlerimiz memleketle dertlendiğimiz bütün düşüncelerimiz olur. Geçen hafta Yeni Zelanda’ndan gelen acı haberle sarsıldık. Gözü dönmüş teröristler yayınladıkları liste ile doğrudan Sayın Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi tehdit ettiler. Bu katiller karanlık odaklar biliyorlar ki her firavunun bir Musa’sı vardır. İşte bugün o yiğit Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yücel’in de çıktığı bu yolda sonuna kadar arkasındayız” dedi.

banner111

“BUGÜN ALANYA GELECEĞİNE YÜRÜDÜ”

Kürsüye çıkan MHP il Başkanı Mustafa Aksoy konuşmasında, “Bugün Alanya geleceğine yürüdü. Sizlere çok teşekkür ediyorum. 1 hafta sonra sandıklara gideceğiz. Her vatandaşımızın sandığa sahip çıkmasını sandığa girmenizi istiyorum. İnşallah sandığa gidince helal oylarınızla yeniden Adem Murat Yücel ve Menderes Türel diyeceğiz. Millet İttifakı’na oy verecek vatandaşlarımıza diyecek bir şeyimiz yok. Ancak Millet İttifakı’nın üst yönetimi dağdaki PKK ya terör örgütü diyemeyenler ile kol kola yürümektedir. Bu aziz millet bunlara geçti vermeyecektir.” İfadelerini kullandı.

“YÜCEL’İN PROJELERİ, CUMHURBAŞKANIMIZIN PROJELERİDİR”

Son olarak ise kürsüye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çıktı. Çavuşoğlu ilk olarak kalabalığa teşekkür ederek, “Bugünkü yürüyüşümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sadece bugün değil 2 aydır Alanya’daki çalışmalarımızda Adem Murat Yücel’i tekrar iş başına getirme mücadelemizde bizi yalnız bırakmadığınız için, biraz önce sizlere hitap eden Sayın menderes Türel’le devam demek için çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Alanya vatanına hizmet eden herkese sahip çıkar. Bu yüzden 17 yıldır bizlere sahip çıktığını için teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ının selamını getirdi. Bana dedi ki “şunu hatırlat Adem Murat Yücel’in projeleri benim projelerim Adem Murat Yücel’in de Menderes Türel’inde projelerinin arkasındayım.” Dedi. Ben gördüm Adem Murat Yücel sık sık Ankara’ya geldi. Güzel çalışmalar yaptı. 82 Projeyi hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

“YÜCEL 82 PROJEYLE MESAJ VERİYOR”

Hayal denilen teleferik projesi Adem Murat Yücel tarafından hayata geçirildi. Önce memleket sevdanız olacak, idealleriniz olacak ve enerjiniz olacak. Ben memleketi çok seviyorum diyeceksin sonra yatacaksın. Bazı CHP’liler var Atatürk’ü çok seviyorum diyor, Atatürk’ün hangi ilkesini yerine getirdin diyorum cevap yok. Bunlar Atatürk’ü seviyor değil Atatürk’ten geçinen asalak bunlar. Türel 359 proje ile geliyor, Adem Murat Yücel kardeşim de 82 projeyle mesaj veriyor. Rakipleri Alanya için şu projem var bu projem var dediler mi. Bunlar slogancı aynı zamanda rakiplerine çamur atarak seçilebileceklerini düşünüyorlar. Bakın biz kimseye sataşmıyoruz” diye konuştu.

“GÖRÜYORUM Kİ BU İŞ BİTMİŞ”

Bakan Çavuşoğlu da yürüyüşteki kalabalığa vurgu yaparken; “Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Menderes Türel diyoruz. Yürüyüşte gördüm ki bu iş bitmiş. Alanya kararını çoktan vermiş.” dedi.

Konuşmaların ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Cumhur İttifakı Antalya Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP-AK PARTİ İl ve İlçe Başkanları ve Alanya Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayları kürsüye gelerek vatandaşı selamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 23:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83