'Bir melekte sen sevindir'

Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi tarafından organize edilen 'Bir Melek De Sen Sevindir' adlı kampanya kapsamında bağışlanan ayakkabılar ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı

'Bir melekte sen sevindir'

 Kampanyayla ilgili Yerel Gündem 21 Evi'nde bir açıklama yapan Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, kent konseyinin her zaman halkın yanında olduğunu söyledi. Özcan, "Meclislerimizle beraber hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugün Engelsiz Kent Meclisi'nin başlattığı 'Bir Melek De Sen Sevindir' adlı kampanyasıyla beraberiz. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu duyarlılığı gösteren tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum. Çünkü ülkemiz zor günlerden geçiyor. İnsanların ekonomik durumları belli. Bir çocuğu sevindirmek çok önemli. Bu konuda da beraber görev yaptığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. 

banner111
Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Başkanı Emine Soykan da, "Bir Melek De Sevindir' adlı kampanyayla bize ulaşan ayakkabıları rehabilitasyon merkezindeki öğrencilere dağıtmaya başladık. Kampanyaya destek veren hayırsever dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kampanyamız büyük ilgi gördü. 100'e yakın çocuğu bugün sevindirmeye başlayacağız. Daha önce ilk dağıtımımıza İlkadım Rehabilitasyon Merkezi'nden başlamıştık. Bugün de Özgün Kardelen Rehabilitasyon Merkezi, Konaklı'da bulunan Gamze Coşkun Rehabilitasyon Merkezi, Kestel'de bulunan Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi'nde dağıtımlarımızı yapacağız" diye konuştu. Açıklamanın ardından rehabilitasyon merkezlerine geçen konsey üyeleri elde edilen bağışları engelli çocuklara ulaştırdı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 16:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83