Böcek değişime devam ediyor

Antalya Büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek, parti tabanından gelen sert eleştiriler sonrası daire başkanı düzeyinde değişimleri sürdürüyor.

Böcek değişime devam ediyor

AK Partili Menderes Türel’in göreve getirdiği kadrosu ile seçimden sonra çalışmaya devam eden Böcek, daire başkanlarını görevden alarak yerine yeni atamalar yaptı. Son olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı görevden alınarak özel kaleme verildi. Muharrem Kavurgacı’nın yanı sıra Emlak İşleri Daire Başkanı Mevlüt Özdemir’de  görevden alınarak özel kaleme verildi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Muhtar İşleri Daire başkan vekili olarak 5 gün görev yapan Mehmet Balık vekaleten yaptığı daire başkanlığından alınarak yerine Uğurcan Ecemiş görevlendirildi. Büyükşehirde yeni dönemde ayrıca Emlak İşleri Daire Başkanı Mevlüt Özdemir görevden alınarak özel kaleme verildi. . Antalya Büyükşehir Genel Sekreteri Birol Ekici kendi isteği ile ayrılarak Türkiye Belediyeler Birliği genel sekreter olarak göreve başladı. Genel sekreter yardımcısı Sanem Öztürk, Bursa Sağlık İl Müdürlüğü'ne kadrosunu nakil ettirerek mühendis olarak, Bedrullah Erçin ise Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter yardımcısı olarak göreve başladı.

Hülya Atalay Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan uzman kadrosuna atanarak özel kalem emrine verildi. Alev Aslangiray ASMEK Şube Müdürlüğü'nden Gazipaşa'ya ASMEK görevlisi olarak gönderildi. İlçe hizmetleri daire başkanlığına bağlı; Elmalı şube müdürü Mahmut Cevat yazıcı İbradı’ya şube müdürü emrinde görevlendirildi. Kemer şube müdürü Kahraman Uraz, Akseki Şube Müdürü emrine verildi. Asmek koordinatörü Nalan Şenli İbradı’ya gişe görevlisi olarak görevlendirildi. Satın Alma Müdürü Alper Aslan müdürlükten alınıp kırsal hizmetlere, yine İdari İşler Müdürü Mesut Özcan görevden alındı. Taşınır Mal Şube Müdürü aynı zamanda Bem-Bir-Sen Sendika Şube başkanı Salih Erdem imar daire başkanlığına memur olarak atandı. Ayrıca Döşemealtı'ndan ASAT ve Büyükşehir işçi personeller Alanya ve Gazipaşa ve Korkuteli’ne Manavgat’tan çok sayıda işçi personel Kumluca, Demre ve Kaş gibi uzak ilçelere gönderildi.



Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2019, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83