Böcek'ten Yücel'e: Alanya'ya ne söz verdiysem yerine getireceğim!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Böcek'ten Yücel'e: Alanya'ya ne söz verdiysem yerine getireceğim!
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin Antalya’daki galibi Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Böcek ile birlikte uyum içerisinde çalışacaklarından hiç şüphesi olmadıklarını ifade eden Başkan Yücel, “5 yıl boyunca Muhittin Böcek Başkanımız ile birlikte Alanya’yı daha iyi yapmak, en iyi hizmetleri getirmek için uğraş vereceğiz. Seçimler geride kaldı. Parti rozetlerimizi çıkardık, partili-partisiz ayrımı yapmadan, vatandaş odaklı hizmet vereceğiz ve insanların yüzünü güldürecek adımlar atacağız. Biz de Alanya Belediyesi olarak Sayın Böcek’in Alanya’da görevlendireceği isimlerle uyumlu bir şekilde çalışmaya gayret edeceğiz” dedi.


“NE SÖZ VERDİYSEM YERİNE GETİRECEĞİM”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Alanya’nın Antalya’nın gözbebeği ilçelerinden birisi olduğunu ifade ederek Alanya adına seçimden önce verdiği tüm sözleri tutacağını, Alanya menfaatine olacak tüm çalışmalarda destek olacağını belirtti. Böcek, kısa zaman içerisinde Alanya’ya bir ziyaret gerçekleştirip birim ve kurum amirleriyle de bir araya geleceğini ifade etti. Böcek, 5 yıllık dönemi hizmet noktasında en verimli şekilde geçirmek adına Alanya Belediyesi ile uyum içerisinde çalışarak, ellerinden gelen tüm gayreti sarf edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 17:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83