Böcek'ten Yücel'e cadde ve sokakları iade sözü

Böcek'ten Yücel'e cadde ve sokakları iade sözü
31 Mart’ta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek, göreve gelmesinin ardından ilk resmi ziyaretini Alanya Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Başkan Böcek, yaptığı açıklamada, “Söz verdiğim gibi talep olursa Alanya’nın haklarını Alanya’ya iade edeceğim” dedi.

Göreve gelmesinin ardından ilk resmi ziyaretini Alanya’ya düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Alanya’ya büyük önem verdiklerini ifade eden ve uyum içerisinde bir 5 yıl geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Böcek, bu 5 yılda da birçok hizmeti gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.



BAŞKAN YÜCEL: “EN BÜYÜK ARZUMUZ MEMLEKETİMİZİN KAZANMASI”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkan Böcek’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Şehrimize samimiyetle hizmet etmek istiyoruz. Önemli olan memleketimizin kazanması. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in de aynı düşüncelere sahip olduğuna olan inancım tam” diye konuştu.



BAŞKAN BÖCEK: “SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM”

Başkan Yücel ile birlikte açıklamalarda bulunan Başkan Böcek, “Alanya’nın 2014’te alınan cadde ve sokaklarını seçimden önce söz verdiğiniz gibi iade edecek misiniz?” sorusuna, “Verdiğim her sözümün arkasındayım. Başkanımız Adem Murat Yücel’in resmi talebi sonrası bu sözümü gerçekleştirmekten geri durmayacağım. Önümüzde şehrimize hizmet etmek için bir 5 yılımız var ve bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Adem Başkanım ile uyum içerisinde bir dönem geçirmek istiyorum. Siyaseti artık siyasetçiler yapacak. Bizler hizmet insanları olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.



BİRİM AMİRLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

Başkan Yücel ve Başkan Böcek, ikili görüşmenin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi birim amirleri ile bir araya gelerek talep ve sorunları dinlediler. İki belediyenin ortak çalışabileceği alanlar hakkında bilgiler alıp, görüşmelerin ilgili birimler arasında sürdürülmesi konusunda kararlar aldılar.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2019, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83