Bu rozet resmine rağmen CHP'ye geçtiğini inkar etti

Haftalık olağan toplantısında CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ'ın rozet taktığı Ak Partili eski İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Peker U dönüşü yaptı.

Bu rozet resmine rağmen CHP'ye geçtiğini inkar etti
Adalet ve Kalkınma Partisi  Antalya eski İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Peker, CHP'den kendisine, partilerine katılması için teklif geldiğini ve kendisinin bunu reddettiğini söyledi. 

SORUNLARI AKTARDIK TEKLİF ALDIM

Peker, CHP'den kendisine yapılan teklif süreci konusunda şunları söyledi, " Ben aynı zamanda Ziraat Odası Meclis Üyesiyim, Pazartesi günü Ziraat Odası’nda toplantımız vardı. Bizim mahallemizin CHP temsilcisi, ‘CHP’ye gidip bölgemizin ve mahallemizin sorunlarını aktaralım’ dedi.  Bizde CHP’ye bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Benim CHP’ye katılma gibi bir olayım yok. Sadece sorunları görüşmek için ziyarete gittim” dedi.

‘BEN KATILMADIM, İSTERLERSE ÇOCUKLARIM KATILABİLİR’

Oğlunun CHP’ye katılıp, katılmayacağı ile ilgili de konuşan Peker, "Benim yaşım 60 oldu. Bana CHP’den teklifte bulundular benim CHP’ye katılma gibi bir düşüncem olmadığını söyledim. Çocuklarımla görüşün eğer onlar benimserlerse çalışabilirsiniz dedim. Dolayısıyla benim kesinlikle oğlumu CHP’ye alın gibi bir teklifim olmadı. Oğullarım reşit olmuş insanlar.  Özgür insanlar sonuçta. İstedikleri yerde siyaset yapma özgürlüklerine sahipler. Benim onlara şurada olun yada burada olun gibi bir şey demem doğru olmaz. Memleket için hizmet noktasında istedikleri yerde bulunabilirler. Çocuklarım isterlerse CHP’ye de katılabilirler. Ama ben CHP’li yetkililere benim kendimin katılma gibi bir düşüncemin olmadığını söyledim.” 

‘BEN AK PARTİ’NİN NEFERİYİM’

Ak Partili olduğunu ve CHP’ye katılmadığını tekrarlayan Mahmut Peker, “Bana teklifte bulunan CHP'liler hatta form getirdiler üye yapmak için. Ancak ben böyle bir düşüncem olmadığını söyledim ve Ak Parti’nin bir neferi olarak devam ediyorum” dedi.






Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83