'Bunu yapana allah akıl, fikir versin'

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Belediyesi'nin eski meclis üyesi Şükrü Cimrin, İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararına atıfta bulunan ve tatilcileri 23 Haziran'da Alanya'ya gelmemeleri çağrısı yapılan bu kareye tepki gösterdi.

'Bunu yapana allah akıl, fikir versin'

 Alanya Kalesi'ni alevler içinde gösteren, 'Uyarı' notu düşülerek, "Alanya Kalesi'nde yaklaşık 150 milyon yıldır pasif olduğu belirtilen bir yanardağ keşfedildi. Yanardağın 23 Haziran 2019'da faaliyete geçeceği belirtildi. Bu tarihte tüm sahil ve tarihi yerler lav altında kalacak. Patlama sonrası sağanak bir lav yağmuru beklendiği, özellikle bu lavların 'İstanbul nüfüsuna kayıtlı' insanların tepesine doğru ısrarla yağacağı

açıklandı. 24 Haziran sabahı ise yağan lav küller, papatyalara dönüşecekmiş" yazısı ile sosyal medyada paylaşılan ve hızla yayılan yazıya tepkisini dile getiren Cimrin, "Siyasi rekabet olacak tabiki. Ama bu uğurda Alanya Kalesi'ni alevler içinde gösteren grafik çalışmasını yapan arkadaşlara ve bunu akıl edenlere Allah akıl fikir versin diyorum. Alanya'nın en büyük değeri ve Selçuklu Mirasını alevler içinde göstermeden önce iki kere düşünmek gerekirdi" dedi. 

banner111

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 09:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83