Büyük zafer fener alayı ile kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95.yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Günü yurt genelinde olduğu gibi Alanya’da da coşkuyla kutlandı. Vatandaşlar, Alanya Belediyesi ile Alanya Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği Fener Alayı’nda buluşarak Zafer Bayramını coşkulu bir şekilde kutladı. Anıt önünden başlayan Fener Alayı iskele turu ile sona erdi.

Büyük zafer fener alayı ile kutlandı
Anıt önünden başlayan korteje Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP İlçe Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, ALTİD Başkanı Burhan Sili, oda başkanları, Belediye Başkan  Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

BÜYÜK ZAFER’İN 95. YILDÖNÜMÜ FENER ALAYIYLA KUTLANDI

Alanya Belediyesi ile Alanya Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği Fener Alayı’nda buluşan vatandaşlar bayramı coşkulu bir şekilde kutladı. Yürüyüş öncesi meşalelerin ateşini Başkan Yücel yaktı. Protokol üyeleri ve vatandaşlar Fener Alayı’na katılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. Yıldönümünü coşkuyla kutladı.  Fener Alayına vatandaşlar ve esnaflar da alkışlarla destek verdi.

30 AĞUSTOS ŞUURU HALA DİRİDİR

Fener Alayı öncesi Anıt önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Birliğimiz ve bekamız daim olsun. Varlığımıza göz dikenler, millet olma halimizi çekemeyenler bilsin ki, 30 Ağustos şuuru hala diridir.’’ dedi.
“Türkiye Cumhuriyeti Devleti varlığını hür ve bağımsız şekilde sürdürecektir.” şeklinde konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti; Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi hedefine daha güçlü ve emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yaşadığımız bu cennet vatanı bizlere armağan eden başta Büyük Taaruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle, muhterem gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyor, bu duygularla aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 11:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83