Büyükelçi Kairoma Alanya'da

Finlandiya'nın Türkiye Büyükelçisi Päivi Kairamo, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti. Kaymakam Harputlu, "Alanya tarihi zenginliği olan ayrıcalıklı bir yer" dedi.

Büyükelçi Kairoma Alanya'da

1 Eylül 2016 tarihinde göreve başlayan Finlandiya Büyükelçisi Kairamo'nun ülkesinin bağımsızlığının 100. yıldönümü nedeniyle Alanya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyükelçi Kairamo'nun Alanya ziyareti kapsamında Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.

banner111
Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Finlandiya'nın Türkiye Büyükelçisi Päivi Kairamo, ''Sizleri makamınızda ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyum. İzmir'den Alanya'ya yakın süre öncesi geldiğinizi öğrendim. Sizlere yeni görev yeriniz olan Alanya Kaymakamlığında başarılar diliyorum. Alanya çok güzel bir yer. Alanya'da yaşayan Finlandiyalılar Türkiye'den ve Alanya'dan çok memnunlar'' dedi.

KAYMAKAM HARPUTLU ''ALANYA TARİHİ ZENGİNLİĞİ OLAN BİR YER''

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ise, ''Sayın Büyükelçimizi Alanya'da görmekten ve ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum. Finlandiyalılarının Alanya'da olmasından dolayı çok mutluyuz. Alanya çok kültürlü ve yabancılarla yaşamaya alışkın bir şehir. Herkes Alanya'da huzurlu bir şekilde yaşıyor. Bizlerde burada herkesin bir arada huzur ve mutluluk içerisinde yaşaması için gerekli tedbirleri alıyoruz. Alanya tarihi zenginliği olan ayrıcalıklı bir yer. Tarihi dokusuyla da eşsiz bir şehir. Sizleri burada devamlı görmek isteriz'' dedi. 

Ziyarete, Antalya Finlandiya Fahri Konsolosu Koray Turan,   Alanya Finlandiya Fahri Konsolosu Kuddüsi Müftüoğlu da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 16:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83