BÜYÜKELÇİDEN ŞAHİN'E ZİYARET

Ukrayna Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Dr. Sergiy Korsunsky, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Büyükelçi Korsunsky’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, ziyarette iki ülke arasındaki ekonomik gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi.

BÜYÜKELÇİDEN ŞAHİN'E ZİYARET
Büyükelçi Korsunsky’nin ALTSO’yu ziyaretinde, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yanı sıra, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Hilmi Bilal Sözen, Mehmet Bacaksızoğlu ve Kamil Köseoğlu ile Turizmci Levent Benal’da hazır bulundu. 


Türkiye-Ukrayna ilişkilerinin nasıl güçlendirilebileceği konusunda Büyükelçi Korsunsky’le fikir alışverişi yaptıklarını aktaran Başkan Şahin, Alanya ekonomisi hakkında da çeşitli bilgiler verdi. Turizm, tarım, inşaat sektörlerinin Alanya ekonomisinin lokomotifi olduğunu belirten Başkan Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu’nun faaliyetleri hakkında da bilgilendirme yaptı. 


“İŞ GEZİLERİ DÜZENLİYORUZ”


ALTSO’nun yurt dışına düzenlediği iş gezilerinden de bahseden Başkan Şahin, “Üyelerimizin isteği doğrultusunda KOSGEB destekli iş gezileri düzenliyoruz. İş gezilerimize katılan üyelerimiz yurt dışında yapılan üretimi inceleme fırsatı yakalayıp, son teknolojiyle yapılan çalışmaları yerinde görüyorlar” dedi. 


 “UKRAYNA’YA İŞ GEZİSİ DÜZENLEYİN”


Başkan Şahin’den sonra söz alan Büyükelçi Korsunsky ise ALTSO üyelerini Ukrayna’ya davet etti. ALTSO’nun yurt dışına iş gezisi düzenlemesinden dolayı Başkan Şahin’i tebrik eden Büyükelçi Korsunsky, “ALTSO’nun yurt dışına iş gezisi düzenlemesi üyeler açısından büyük ayrıcalık. Başkanımız Mehmet beyden ben iş gezileri hakkında bilgi aldım. Ben de ALTSO Başkanımızı ve üyelerini Ukrayna’ya davet ediyorum” dedi. 


ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yapılan konuşmaların ardından Büyükelçi Korsunsky’e Alaaddin Keykubat’ın minik heykelinden ve Alanya’yı tanıtıcı argümanlar hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 14:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83