Büyükşehir bayrama hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada vatandaşların bayramını kutladı ve büyükşehir olarak bayrama hazır olduklarını söyledi.

Büyükşehir bayrama hazır
Güney açıklamasında “1 Eylül’de hep birlikte Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Hükümetimizin bayram tatilini 10 güne çıkarması nedeniyle kentimizde yerli vatandaşlarımızın da gelmesiyle yoğun günler geçireceğiz. Bu tatil günlerinde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için büyükşehir belediyesi her türlü tedbiri aldı. Tüm birimlerimiz tatil boyunca nöbetçi ekipler bulunduracak ve yaşanan olumsuzluklara anında müdahale edecek. Diğer yandan Kurban Bayramı’nın başta ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne barış huzur, kardeşlik getirmesini temenni eder, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlarım.“ dedi. 

Büyükşehir Kurban Bayramı’na hazır

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmesi için gereken önlemleri aldı. Zabıta, İtfaiye, ASAT başta olmak üzere birçok birim Kurban Bayramı süresince görev başında olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya genelinde olduğu gibi Alanya’da da halkın rahat bir bayram geçirebilmesi için gerekli hazırlıkları tamamladı. Bayram süresince Zabıta Nöbetçi ekipleri, hem denetim yapacak hem de şikayetleri değerlendirecek. Vatandaşlar, şikayetlerini 153 numaralı zabıta merkezine bildirebilecek.

Asat’ta nöbetçi ekip

Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü de su ve kanalizasyon hizmetlerinde meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluk karşısında nöbetçi personel bulunduracak.ASAT yetkilileri, herhangi bir su arızası durumunda vatandaşların ALO ASAT 185 numaralı telefonu 24 saat arayabileceklerini kaydetti.

İtfaiye iş başında

İtfaiye Dairesi Başkanlığı da bayram boyunca görevde olacak. İtfaiye ekipleri, Antalya sınırlarında 24 saat çalışmalarını sürdürecek. Merkez Grup başta olmak üzere, ilçelerdeki itfaiye ekipleri ve motorize ekipler, olası bir yangına ya da kurtarmaya karşı 24 saat hazır olacak. Vatandaşlar, yangın ihbarını ALO İTFAİYE 112 numaralı telefona bildirebilecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 12:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83