Büyükşehir'den Alanya'ya yeni park

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya genelindeki büyük yatırım projelerinin yanında sosyal ve kültürel hizmetlerine de ara vermeden devam ediyor.

Büyükşehir'den Alanya'ya yeni park
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Alanya genelinde kaldırım, refüj, yeşil alanlar ve kaldırımlarda yaptığı bakım onarım ve peyzaj çalışmalarının yanında kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce kırsaldaki bazı mahallelere çocuk oyun grupları koyan ekipler, yeni talepleri değerlendirerek çocuk parkı oyun gruplarını kurmaya devam ediyor. Alanya’nın kuzeyinde yer alan ve şehre yaklaşık 20 km uzaklıkta bulunan Türktaş Mahallesi’ne de çocuk oyun grupları kondu. Mahalle okulunun yanındaki bir alan düzenlenerek oyun grupları, piknik masaları ve banklar monte edilerek çocukların ve yöre sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanya’nın kırsal mahallelerinde özellikle çocukların oynayacağı park ve sosyal alan eksikleri konusunda sürekli talepler geliyor. Bunları değerlendirerek, belirlenen alanlara bu sosyal hizmetleri getiriyoruz. Türktaş Mahallemizdeki vatandaşlarımızın talebini değerlendirdik ve mahallelinin istediği yere çocuk parkını yaptık. Çalışmalarımız diğer mahallelerde de devam edecek.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 12:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83