BÜYÜKŞEHİR'DEN ANLAMLI GEZİ

Büyükşehir Belediyesi, şehit ve gazi yakınlarını Çanakkale Savaşı’nın geçtiği Gelibolu Yarımadası’na götürdü. Şehitlikleri gezen Antalyalılar duygusal anlar yaşadı.

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANLAMLI GEZİ

 Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Çanakkale Şehitliği gezisine ilgi yoğun oldu. Geziye, 15 ilçeden çoğunluğu şehit ve gazi yakını olmak üzere 660 vatandaş katıldı. 15 otobüs ile Alanya’dan Kaş’a ilçelerden hareket eden kafile Çanakkale şehitliklerini, tarih kokan yerleri rehber eşliğinde gezerek, savaşın günümüze kadar ulaşan izlerini yerinde gördü. 

banner111
Conk Bayırı, Şehit Onbaşı Anıtı, Şahdere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, 57. Alay Şehitliği’ni ziyaret eden Antalyalılar, şehitler için dua etti. On binlerce askerimizin şehit düştüğü topraklarda duygusal anlar yaşayan Antalyalılar, atalarına şükranlarını sundu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, merkez dışındaki ilçelerden Çanakkale’ye yıl boyunca ziyaretlerin süreceğini söyledi.





Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 14:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83