Büyükşehir'e Alanya'dan asfalt teşekkürü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elikesik Mahallesi’ne 7 km sıcak asfalt yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel’in bizzat asfalt çalışmalarını yerinde incelediği Elikesik’te çalışmalar tamamlandı.

Büyükşehir'e Alanya'dan asfalt teşekkürü
Yıllardır, ağır tonajlı kamyonların geçişi nedeniyle sürekli yolları bozulan ve toz toprak içinde kalan Elikesik Mahallesi sakinleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sıcak asfalt çalışmasının ardından oldukça mutlu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni, Elikesik Mahallesi’ne giderek, mahalle sakinleriyle görüştü, yapımı tamamlanan asfaltı yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Yusuf Boz, çalışmaların tamamlanması nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e teşekkür etti. “Yıllardır, toz toprak içinde yaşıyorduk. Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt talebimizi yerine getirdi.“ diyen Boz, “Böyle hgüzel bir himeti mahallemize yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’e çok teşekkür ediyorum.“ dedi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “Alanya merkez ve kırsalına önemli yatırımlar yapıyoruz. Özellikle kırsal mahallelerimizdeki alt yapı sorunlarını büyük ölçüde çözdük. Üst yapı çalışmalarımız da devam ediyor. Alanya’ya en yakın yerleşim yerlerinden biri olan Elikesik Mahallemiz’in de yol sorununu çözmüş olduk.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 14:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83