Büyükşehir Meclisinin yeni salonu dualarla açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Türel'in başkanlığında yeni belediyenin toplantı salonunda dualarla başladı. Başkan Türel'in çağrısı üzerine meclis üyeleri ‘Fatiha Suresi’ni okudu. Başkan Türel, duanın ardından üyelere yeni parmak izi ve oylama sistemini tanıttı.

Büyükşehir Meclisinin yeni salonu dualarla açıldı

 Kasım ayında alınan kararların görüşüldüğü meclis toplantısında konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, eski belediye binasıyla ilgili açıklama yaptı. Türel, eski belediyede çok zor koşullarda çalıştıklarını belirterek, "Civciv kümesini protokol müdürlüğü olarak kullandık" dedi.

banner111
"Civciv kümesinde hizmet verdik"
Eski Belediye binasında personellerin çektikleri zor çalışma koşullarında bahseden Başkan Türel "İlkokul talebesiydim. Kapalı spor salonun arkasında civciv kümesi vardı. Sınıf gezisinde biz de oraya giderdik. Seneler geçti büyüdük. İlkokuldayken civciv kümesi olarak gördüğüm yerin kapısında protokol müdürlüğü yazıyordu. Biz civciv kümesini protokol müdürlüğü olarak kullanmak zorunda kaldık ve hizmet ettik. Söylemeye de utanıyorduk. O zamanlar belediyemizi yabancı konuklar, heyetler, önemli kişiler ziyaret ediyordu. O binanın geçmişte kümes olduğunu bilselerdi, ne düşünürlerdi hakkımızda bilmiyorum" ifadelerini kaydetti.

"Vatandaşım, ‘işte benim belediyem’ diyor"
Belediye binasının dünyanın her yerinde itibarın göstergesi olduğunu kaydeden Başkan Türel, yeni binanın 5 sene boyunca çürümeye terk edildiğini, tek bir çivi ahi çakılmadığını dile getirdi. Antalya’ya böyle bir hizmet binası kazandırmanın gururunu yaşadıklarını aktaran Türel, "Geçmişteki belediyemizin uygunsuz şartlarda hizmet verdiğini hepimiz biliyoruz. Ne mutlu ki Antalya vatandaşların adını kapıdan içeriye attığı anda ‘işte benim belediyem’ diyebileceği bir şansa kavuştu" dedi.
Türel'in konuşmasının ardından meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2016, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83