BÜYÜKŞEHİR PAŞANIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYA DEVAM EDİYOR

Taşatan yolunun 13 kilometrelik kısmını asfaltlayan geriye kalan 7 kilometreyi ise asfaltlamadan giderek Hamdullah Emin Paşa'nın vasiyetini yerine getirmeyen büyükşehire tepki giderek büyüyor.

BÜYÜKŞEHİR PAŞANIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYA DEVAM EDİYOR
Alanya ve Gündoğmuş'un yıllardır en büyük sorunlarından birisi olan Taşatan Grup Yolu'nun asfalt sorunun çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi bölgede geçtiğimiz günlerde şantiye kurup çalışmalara başlamıştı. 20 kilometrelik yolun 13 kilometrelik kısmının asfalt çalışması tamamlandı. Ekiplerin geriye kalan 7 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarını tamamlamadan bölgeden ayrılması halkın tepkisine neden oldu. Taşatan Yolu'nun 100 yıllık bir mazisi olduğunu ve yıllardır yöre halkının bu yolun bitirilmesini arzu ettiğini belirten vatandaşlar, "Biz yolun bitirilmesini hayal ederken yarım bırakılıp ekiplerin başka yere kaydırılmasına anlam veremiyorz. Bu ekipler burdayken bu yol bitirilmeliydi. Sayın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney söz vermişti. Çekilen asfalt ekibinin geri gönderilerek kalan 7 kilometrelik yolun tamamlanmasını istiyoruz" dediler.

'PAŞA'NIN HATIRI İÇİN'  

Vatandaşlar ayrıca bu yolun yapımının Hamdullah Emin Paşa'nın vasiyeti olduğunu belirttiler ve "Paşanın vasiyeti yerine getirilmiyor. Adına üniversite açılıyor, parası arsaları kullanılıyor anca bir yol isteği bile yapılmıyor. Paşanın kemikleri sızlıyor" diyerek büyükşehiri göreve çağırdılar.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83