Büyükşehir personeline AB projesi hazırlama eğitimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarına yönelik Avrupa Birliği Bakanlığı uzmanlarının da katılımı ile 'AB Metodolojisine göre Proje Hazırlama Eğitimi 'gerçekleştirdi. AB ve diğer hibe programlarından istifade etmek için kurumsal kapasitesini geliştirmek üzere çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından personeline yönelik AB Metodolojisine göre proje hazırlama eğitim programı semineri verildi.

Büyükşehir personeline AB projesi hazırlama eğitimi
Büyükşehir Belediyesi ile T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı arasında AB ve Sivil Toplum konularında kapasite geliştirme ile ilgili olarak yapılacak olan işbirliği protokolü uyarınca belediye personeli ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerine eğitim veriliyor. Söz konusu protokol kapsamında AB ve diğer hibe programlarından istifade etmek için kurumsal kapasitesini geliştirmek üzere çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ’de Avrupa Birliği Bakanlığı uzmanlarının da katılımı ile eğitim semineri gerçekleştirdi.

Yetkililer, eğitimin temel amacının, “Avrupa Birliği Bakanlığı Antalya Temsilciliği’nin “AB ile yürütülmekte olan müzakere sürecine ilişkin farkındalığı artırarak yerel kuruluşlar düzeyinde, AB üyelik sürecine aktif katılımı teşvik etmek ve belediye personelinin AB mali kaynaklarından daha etkin bir şekilde faydalanmasını mümkün hale getirmek” olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 11:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83