Büyükşehir temizlik ekibi işbaşında

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'da temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir temizlik ekibi işbaşında

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Temizlik ekipleri, Alanya’da yaz  mesaisini sürdürüyor. Alanya’da yaşayan vatandaşların ve gelen turistlerin daha temiz ve güzel bir ortamda tatil yapmaları için temizlik ekipleri Alanya’nın dört bir yanında mesai yapıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, sorumluluk alanı içinde olan bulvar, cadde ve diğer alanlarda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bulvar ve caddeler üzerindeki kaldırımlar, parklar ve gezi yolları süpürge aracı ve personeller tarafından adeta pırlı pırıl yapılıyor.  Kaldırım üzerinde yer alan ve Tepegöz adı verilen çöp kovaları da bayram öncesi ekipler tarafından toplanarak tertemiz yıkandı. Kovalar temizliğin ardından yerlerine yerleştirildi.
Hayvan barınakları temizlendi ve yiyecek kondu
Antalya Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri,  cadde üzerindeki hayvan barınak ve yemliklerini de düzenli olarak temizliyor. Her hafta periyodik olarak temizlenen ve içine yiyecek konan hayvan barınak ve kapları da elden geçirildi. 
Sahiller ve kırsal yollarda da temizlik yapıldı.
Temizlik ekipleri, Alanya’nın kırsal mahallelerine ulaşımı sağlayan yolları da tek tek temizliyor. Yol kenarındaki ot ve bitkiler kesilirken, yolda genel temizlik çalışması da gerçekleştiriliyor. Öte yandan kaldırımlarla bağlantılı sahil şeritlerin de de düzenli olarak temizlik yapılıyor. Bazı yerlerde personel bazı yerlerde de temizlik araçları ile Alanya geneli pırıl pırıl yapılıyor. 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83