Büyükşehir ve emniyet sokak hayvanlarıni besledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını besledi.

Büyükşehir ve emniyet sokak hayvanlarıni besledi
Antalya’nın çeşitli noktalarına 200 kg köpek maması ve 150 kg kedi mamasını bırakıldı.

Sokakta yaşayan hayvanlara her gün gıda desteği sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 günlük sokak kısıtlamasında da can dostları unutmadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, kısıtlamada sokak hayvanlarını besledi. Belediye personeli ve polis memurları, başta Karaalioğlu Parkı olmak üzere kentin çeşitli noktalarına mama kapları ve su kapları yerleştirdi. 3 günde 200 kg köpek maması ve 150 kg kedi maması Antalya’nın çeşitli noktalarına bırakıldı.

‘HAYDİ’ UYGLULAMASINA İHBARDA BULUNUN

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliğinde görev yapan Polis Memuru Burak Hazır, “Antalya Büyükşehir Belediyesiyle iletişime geçtik. Bizlere mama desteği sağladılar. Belediyeden görevli arkadaşlarımızla birlikte Antalya’nın çeşitli yerlerinde hayvanlarımıza besleme yaptık. Ayrıca hayvanlara eziyet ve işkence yapanlar hakkında vatandaşlarımız Hayvan Durum İzleme ‘Haydi’ uygulamamızdan ihbarlarda bulunabilirler. Aynı zamanda 112 acil servisimizi arayarak bize oradan da ulaşabilirler. Sokak hayvanlarımızı hep birlikte himaye altına alarak koruyabiliriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2021, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83