Büyükşehir yolu, belediye peyzajı yapıyor

Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan Telekom Kavşağı ve Ticaret Lisesi Kavşağında yapılan düzenlemeler sonucunda ortaya çıkan yeni refüjlerin peyzaj düzenlemesini Alanya Belediyesi yapıyor.

Büyükşehir yolu, belediye peyzajı yapıyor
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kavşaklara ilk etapta otomatik sulama sistemi ve toprak tesviyesi çalışmaları yaparak  bitkilendirme  için hazırlıkları tamamladı. İlerleyen günlerde tesviye çalışmaları tamamlandıktan sonra bitkilendirme  çalışmaları yapılarak kavşaklara estetik bir görünüm kazandırılacak.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada; “Kavşaklara yaptığımız otomatik sulama sistemi sadece sulanması istenen bölgeye su vererek yolların ıslanmasına mani olup dolayısıyla da istenmeyen kazalara yol açmayacak;  sistem tamamen toprak altında olduğundan hiçbir şekilde çevreye zarar vermeyecek ve su tasarrufu sağlanacaktır. Yolculuk yapan vatandaşlarımızın daha güzel ve estetik görünümü için refüjlerde ve kavşaklarda bu tip peyzaj çalışmalarımız devam edecektir.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 16:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83