Büyükşehir’den Alanya'ya Mahalle Konağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde bulunan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. Alanya’nın Gümüşgöze Mahallesi’ndeki eski okul tadilat edilerek vatandaşların sosyal etkinliklerini yapabilecekleri bir mekan haline getirildi.

Büyükşehir’den Alanya'ya Mahalle Konağı

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Karsal’ında alt yapı çalışmalarının yanı sıra yaptığı sosyal hizmetler ile de vatandaşın takdirini topluyor. Köyden Mahalleye dönüşen ve eğitimdeki taşıma sistemiyle atıl durumda kalan eski okullar yenilenerek vatandaşın sosyal aktivitelerini yapacağı mekanlar haline getiriliyor. Gümüşgöze Mahallesi’ndeki eski okul da gelen talep doğrultusunda yenilendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi eski okulda tadilat yaparak okulu modern bir görünüme kavuşturdu.

banner111
MUHTARDAN BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni ile birlikte Mahalle Konağı haline getirilen Gümüşgöze eski okulunda incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Mahmut Yazgeç de Güney’e incelemeleri sırasında
eşlik etti. Mahalle Muhtarı Mahmut Yazgeç, “Eski okulumuz eğitim ve öğretim taşımalı sisteme geçtikten sonra atıl bir durumda kalmıştı. Buranın Mahalle Konağı olması yönündeki talebimizi hemen değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışmaları kısa sürede yaptı ve mahallemize güzel bir konak kazandırdı. Şimdi mahallemizin düğün, toplantı, sünnet ve benzeri sosyal etkinliklerini yapacağımız bir mekanımız oldu. Emeği geçen Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e çok teşekkür ediyorum “ dedi.

GÜMÜŞGÖZELİLERE HAYIRLI OLSUN

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de yaptığı açıklamada, “Kırsaldaki mahallelerimizde etkinliklerin yapılacağı alanlar yok denecek kadar az. Eski okulları tadilat yaparak bu eksiği gidermeye çalışıyoruz. Gümüşgöze Mahallesi’ne de kısa
sürede güzel bir Mahalle Konağı kazandırdık. Önümüzdeki günlerde çevre düzenlemesini de yaparak halkın kullanımına açacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 11:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83