Büyükşehirden engellilere servis hizmeti

Alanya’daki engelsiz ulaşım aracı 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde engelli vatandaşları oy kullanacakları sandıklara taşıyacak.

Büyükşehirden engellilere servis hizmeti
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye için büyük önem taşıyan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde oy kullanacak, ancak sandık başına gitmekte zorlanan engelli vatandaşlarımız için çalışma başlattı. Antalya genelinde olduğu gibi Alanya’da da hizmet veren Engelsiz Ulaşım Aracı, 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde oy kullanacak engelli vatandaşları sandık başlarına taşıyacak ve oyunu kullanan vatandaşları evlerine götürecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ, “24 Haziran seçimlerinde engelli vatandaşlarımızın demokratik hakları olan oy kullanma işlemini yerine getirmeleri için gerekli hazırlıkları yaptık. Antalya ve ilçelerinde bulunan engelsiz ulaşım araçları ile vatandaşlarımızı gün boyunca oy kullanacakları yere götürüp tekrar evlerine bırakacağız. Bu hizmet için araçlarımız ve personelimiz hazır “ dedi.

Ben oyumu nasıl kullanacağım, gidip gelmek zor diyen engelli vatandaşlarımızın bu hizmetten yararlanmaları için 518 23 41 ya da 0506 385 50 35 nolu telefonları aramaları yeterli olacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83