Çavuşoğlu Alanya standını ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, YÖREX Fuarında Alanya standını ziyaret etti. Stand girişinde Bakan Çavuşoğlu'nu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve eşi Ceylan Tanrıseven karşıladı.

Çavuşoğlu Alanya standını ziyaret etti

 YÖREX Fuarında Alanya standını ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve diğer yetkililer eşlik etti.

banner111
Fuarda standı gezip, sohbet eden Bakan Mevlüt Çavuşoğlu tek tek stand görevlileri ile ilgilenerek, standlar hakkında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'den bilgi aldı.

"ALANYA'NIN TANITIMI İYİ YAPILIYOR"

Alanya'nın tanıtımının iyi yapıldığını söyleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Görülüyor ki Alanya'nın tanıtımı iyi yapılıyor. Alanya Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven ve emeği geçenlere tebrik ediyorum" dedi.

"BİRLİĞİYLE ALANYA'NIN TANITIMI İÇİN ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve diğer yetkililere teşekkür eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Fuar vesilesiyle Alanya'nın güzel bir tanıtımı yapıldı. El birliğiyle Alanya'nın tanıtımı için çıtayı yükselteceğiz. Stantda görevli arkadaşlara ve emeği geçenlere tebrik ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 07:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83