'ÇAVUŞOĞLU, DIŞ POLİTİKADA İSTİKRARIN ADI OLDU'

65.Hükümeti değerlendiren Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, "62., 64. ve 65. Hükümetlerde Dış İşleri Bakanlığı'nın değişmez ismi olan Sayın Çavuşoğlu, dış politikada istikrarın adı oldu" dedi.

'ÇAVUŞOĞLU, DIŞ POLİTİKADA İSTİKRARIN ADI OLDU'

 Türkiye Cumhuriyeti'nin 65. Hükümeti kurulduğunu ve hayırlı olması temennisinde bulunan Tanrıseven, şunları söyledi: 

banner111
"Antalya Milletvekili Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun Dışişleri Bakanlığına atanmasını tebrik ederim. 62., 64. ve 65. Hükümetlerde Dış İşleri Bakanlığı'nın değişmez ismi olan Sayın Çavuşoğlu, dış politikada istikrarın adı oldu. Dış dünyaya, Ülkemize, Antalya'ya ve Alanya'ya hayırlı olsun. 
Batman'ın yetiştiği devlet adamı Mehmet Şimşek'in Başbakan Yardımcılığına tekrar atandı; hayırlı olsun. Diyarbakır'a maiyetinde çalışmaktan onur duyduğum Sayın Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığına atanmasını da tebrik edelim. 

TÜRKİYE'NİN ZENGİNLİĞİ

Erzincan Refahiye'de doğan sayın Binali Yıldırım Başbakanımız oldu. Batman'ın Gercüş İlçesi Arıca köyünde doğan Mehmet Şimşek'e Türkiye ekonomisinin, Söbüçimen Yaylası'nda doğan Mevlüt Çavuşoğlu'na Türkiye'nin dış politikasının, Erzurum'un Oltu İlçesi Çanakpınar Köyünde doğan Efkan Ala'ya Ülkemizin İçişleri'nin teslim edilmesi, Türkiye'de makam ve mevkilerin çalışan herkese açık olduğunu gösteriyor. Bu da Türkiye'nin zenginliğini gösteriyor."

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 13:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83