Çavuşoğlu, Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı istemiyor

Fikret Orman'ın istifasıyla boşalan Kulüpler Birliği Başkanlığı için adı geçen Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bu görevi düşünmediğini açıkladı.

Çavuşoğlu, Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı istemiyor
Fikret Orman'ın Beşiktaş Kulübü başkanlığını bırakmasının ardından Kulüpler Birliği Başkanlığı'na da veda etmesiyle bu konuda çalışmalar başladı. Kulüpler Birliği Başkanlığı için Galatasaray, Trabzonspor ve Göztepe dışında kalan tüm takımlar Ali Koç’u adaylığa davet ediyor. Koç ise kendisinin değil de Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ya da, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ü öneriyor.

ÇAVUŞOĞLU 'OLMAZ' DEDİ

Kendisini Kulüpler Birliği Başkanlığı'na layık görüp öneren Ali Koç'a teşekkür eden Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Bu göreve sıcak bakmıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hasan Çavuşolu, 'Kulüpler Birliği Başkanlığını İstanbul'da bulunan veya yakın bir yerden birisi yapabilir. Atletizm Federasyonunda da bir görevim var. Ben uzaktayım her zaman vaktim olmayabilir. Zamanım yok, düşünmüyorum. İstanbul'dan bir başkanın bu görevi yapması daha uygun olacaktır' diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 20:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83