Çavuşoğlu'ndan ALTSO'ye çifte teşekkür

Alanyalı Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Doğalgaz’ın Alanya’ya yakın zamanda gelecek olmasında ve ALTSO Turizm MYO’nun kısa sürede Alanya’mıza kazandırılmasındaki emekleri nedeniyle ALTSO Başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Çavuşoğlu'ndan ALTSO'ye çifte teşekkür

 Alanyalı Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, ALTSO'da muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

banner111
Projeler ve yatırımlar konusunda muhtarlarla söyleşi yapan Bakan Çavuşoğlu, Doğalgaz’ın Alanya’ya yakın zamanda gelecek olmasında ve ALTSO Turizm MYO’nun kısa sürede Alanya’mıza kazandırılmasındaki emekleri nedeniyle ALTSO Başkan ve yönetimine teşekkür etti.
Bakan Çavuşoğlu, odamızda yaptığı konuşmada, ALTSO Turizm MYO’yu 6 ay gibi kısa bir sürede bitiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve ALTSO Yönetimine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Doğalgazın da en kısa sürede Alanya’ya getireceklerini belirten Bakan Çavuşoğlu, “Doğalgazı Alanya’mıza getiriyoruz. Bu konudaki emekleri ve çalışmaları nedeniyle ALTSO’ya teşekkür ederim” dedi.
Bakan Çavuşoğlu’nu oda hizmet binası girişinde karşılayan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise Alanya yararına yapılacak her türlü projeye elinden gelen desteği veren Bakan Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83