Çavuşoğlu'ndan Yücel'e Lavrov sözü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “15-17 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Turizm ve Sanat Festivali’ne Rus Dışişleri Bakanı Lavrov’u davet edeceğim” dedi.

Çavuşoğlu'ndan Yücel'e Lavrov sözü

 Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Alanya’da Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Alanya Belediyesi’nde ziyaret gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde gösterdiği başarılarından dolayı Başkan Yücel’e tebriklerini iletti. “Vatandaşların 5 yılı için Yücel yine güzel projeler ortaya koydu. Bundan sonra proje ve vaatlerini hayata geçireceğinden şüphemiz yok. Kendisine gereken desteği vereceğiz” diyen Bakan Çavuşoğlu, “Alanya’yı el ele daha iyi noktalara getirmek için gayret göstereceğiz” dedi.

banner111


BAŞKAN YÜCEL: “ALANYA HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜÇLÜ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de Bakan Çavuşoğlu’na bu yoğun gündemine rağmen kendisine gerçekleştirdiği nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Bakan Çavuşoğlu’nun desteğini her zaman hissettiklerini ifade eden Başkan Yücel, “Alanya her zamankinden daha güçlü bir yapıyla önümüzdeki 5 yıla hizmet edecek. Bakanımızın destekleriyle Alanya’ya bugüne kadar görmediği, almadığı hizmetleri kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ÇAVUŞOĞLU’NA DAVET

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nu 15-17 Haziran tarihleri arasında bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilecek Alanya Belediyesi Turizm ve Sanat Festivali’ne davet eden Başkan Yücel, “Rus turistlerin Alanya’ya ilgisinin artmasından dolayı, bu pazardan aldığımız pazar payını arttırmak adına bu yıl festivalimizi ‘Rus Yılı’ ilan ettik. Sizleri de Dışişleri Bakanımız olarak aramızda görmek isteriz” diye konuştu. Bakan Çavuşoğlu da, “Madem ki bu yıl festivalde Rus Yılı ilan edildi, ben de Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’u festivale davet edeceğim. Müsait olursa muhakkak katılacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2019, 23:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83