ÇAVUŞOĞLU'NDAN YÜCEL'E TEKLİF

Alanya'da 5 golf alanından sadece Emişbeleni'nin tahsisini Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun onayladığını açıklayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Başkan Yücel'e ise "Demirtaş Yenidamlar Köprüsü'nü Karayolları'na yaptıralım" önerisi sundu

ÇAVUŞOĞLU'NDAN YÜCEL'E TEKLİF
Alanyalı eski Dışişleri Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Demirtaş Mahallesi'nde yaklaşık 20 yıldır onarılmayı bekleyen Yenidamlar Köprüsü'nün tamiri için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile görüştü. Başkan Yücel'e, "Köprü Alanya Belediyesi'nin mi yoksa Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mi tasarrufunda?" sorusunu yönelten ve "Alanya Belediyesi'nde" yanıtını alan Çavuşoğlu, "Alanya Belediyesi'nin imkanlarını siz Alanya halkı için kullanın. Köprüyü dilerseniz Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne yaptıralım" önerisi sundu. Başkan Yücel'in ise Çavuşoğlu'na olumlu yanıt verdiği, önümüzdeki günlerde Karayolları yetkilileri ile bir araya geleceği öğrenildi.

EMİŞBELENİ GOLFLE TANIŞIYOR

Öte yandan Alanya'da belirlenen 5 golf alanından sadece Emişbeleni Mahallesi'ndeki alanın tahsise çıkması için Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun onay verdiği bildirildi. Başbakan Davutoğlu'nun onayı, Çavuşoğlu'nun da müjdesiyle, tarımla geçimini sağlayan Emişbeleni de turizmden pay alan bölgeler arasına giriyor. Emişbeleni'nde 700 dönüm araziye inşa edilecek olan Golf Tesisi Projesi'nde 5 yıldızlı bir otel ve 18 delikli bir golf sahası da bulunuyor. Bir dönem Emişbeleni Belediye Başkanı olan Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, golf sahasının tahsisine onay veren Başbakan Ahmet Davutoğlu ve çalışmaya destek olan Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83