CENAZEDEKİ TERÖR PAÇAVRASINA SUÇ DUYURUSU

CHP Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşilldal dün akşam cenazede Ankara’da ölen vatandaşların tabutlarına örtülen ‘Sözde Kürdistan’ bayrağını protesto ederek cumhuriyet Savcılarını göreve davet etti.

CENAZEDEKİ TERÖR PAÇAVRASINA SUÇ DUYURUSU
Yeşildal şu açıklamaları yaparak hem kınama mesajı yayınladı hem de suç duyurusunda bulundu:
Cumhuriyet savcılarını göreve davet!!!
Bugün Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör olayında hayatlarını kaybeden Alanyalı hemşerilerimizin cenaze törenine katıldık. O insanlar sivil toplum örgütlerinin, mühendis odalarının, Türk tabibler birliğinin, memur ve işçi sendikalarının birlikte düzenledikleri barış mitingine katılmışlardı. Barış isteklerini haykırmak için Ankara’ya gitmişlerdi. Onlar terörist değil teröre kurban giden vatandaşlarımızdı. Devletimiz de bu insanlar için 3 gün milli yas ilan etti. Bayraklar yarıya indi.

Bir tarihi insanlık görevini ifa etmek için katıldığımız törende gördük ki teröre kurban verdiğimiz insanların cenazeleri üzerine bir terör örgütünün simgelerini anımsatan örtüler örtülmüş.
Bu örtülerin kullanılmasına izin veren başta Alanya kaymakamı olmak üzere emniyet müdürü ve diğer yetkilileri şiddetle kınıyorum.
Eğer kaldıysa Cumhuriyet savcılarını da göreve çağırıyorum. Buradan görevlerini ihmal edenler hakkında suç duyurusunda bulunuyorum.


Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 09:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83