"Çevreyolunda üst geçit yapımına başlanacak"

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni hizmete açılan Çevre Yolu’nun Cikcilli Mahallesi Hacıbaba Mezarlığı önünde üst geçit yapılması ile ilgli müjdeyi verdi.

"Çevreyolunda üst geçit yapımına başlanacak"

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni hizmete açılan Çevre Yolu’nun Cikcilli Mahallesi Hacıbaba Mezarlığı önünde üst geçit yapılması ile ilgili Karayolları ile görüştüklerini ve yoldaki trafik ve yaya güvenliğinin sağlanabilmesi için tüm ilgili kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını belirterek, “Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne yazılarımızı yazdık. Görüşmeler yaptık. Karayolları, gelecek hafta Pazartesi veya Salı günü bölgeye halkımızın da talebi olan üst geçit yapımına başlayacaktır. Halkımızın içi rahat olsun.” dedi.

banner111
Yeni açılan Çevre Yolu’nda yaşanan kazalar ve eksiklikler üzerine Karayolları’na resmi yazı ile Cikcilli Mahallesi Hacıbaba Mezarlığı önüne üst geçit yapılması ve Olive City Kavşağına sinyalizasyon konulması ile ilgili talepte bulunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Belediye ekiplerimiz ve Karayolları işbirliği içinde yolun daha güvenli hale getirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca resmi yazı ile Karayollarına talepte bulunduk. İnşallah Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri gelecek hafta pazartesi yada Salı günü Hacıbaba Mezarlığı önünden bir üst geçit yapılması için çalışma başlatacaklarını bize bildirdiler. Karayolları Bölge Müdürlüğü, Valiliğimiz ve Kaymakamlığımız başta olmak üzere tüm yetkililerin konu ile ilgili gerekli tedbirlerin alınması için üzerlerine düşeni yaptıklarına ve yapmaya devam edeceklerine inanıyorum. Üstgeçit yapılması ile ilgili ivedilikle çalışmalar başlatan Karayolları’na da teşekkür ediyorum. Üzücü kazaların ve olayların yaşanmaması adına Alanya Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek sorunun çözümüne katkıda bulunmak için çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz. Bölge halkımızın ve tüm Alanya halkımızın içi rahat olsun.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 16:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83