CEYLAN TANRISEVEN'DEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret etti.

CEYLAN TANRISEVEN'DEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

 Yaklaşan Mübarek Kurban Bayramı nedeniyle Alanya'da bulunan Şehit ve Gazi ailelerini Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ve Alanya Gönüllüleri ile birlikte ziyaret eden Ceylan Tanrıseven, Şehit ve Gazi aileleri ile bayramlaştı. Ceylan Tanrıseven, "Şehit ve Gazi ailelerimizle bayramdan önce ziyaret edelim ki o günün telaşesi olmasın istedik. Bu ziyaretimiz aracılığı ile Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile hem bayramlaşma fırsatı buluyoruz" dedi.

banner111
CEYLAN TANRISEVEN "DEVLETİMİZ HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN YANINDADIR"

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Şehit ve Gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Ceylan Tanrıseven, "Sizleri bayramdan öncesi ziyaret etmek istedik. Sizlere Alanya Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven'in selamını getirdim. Yalnız bayram ve özel günlerde değil, Devletimiz her zaman Şehit aileleri ve Gazilerin yanındadır" dedi. 

Şehit ve Gazi Aileleri bayram ziyaretlerinden dolayı son derece memnun olduklarını dile getirerek, "Bayramdan önce bizleri ziyaret ederek hem bizleri sevindirdiniz hem Devlet'in bizleri unutmadığını gösterdiniz. Sayın Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven her türlü sorunumuzla ilgileniyor ve her zaman yanımızda. Sayın Kaymakamımıza ve sizlere çok teşekkür ediyoruz" dediler.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83