CHP'li Karadağ'dan Toklu'ya mesaj

CHP’li Coşkun Karadağ, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya yanıt vererek, “Arkadaşımızın bizi takip etmesini kendilerine öneriyorum.” diye konuştu.

CHP'li Karadağ'dan Toklu'ya mesaj

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nın Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık eden CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  CHP’nin büyük kurultayı öncesi yapılacak olan delege seçimleri ile ilgili hatırlatma yapan Başkan Karadağ, “Delege seçimlerinde oy kullanacak olan üyelerimizin isimleri askıya çıktı. İtiraz süresi devam ediyor.

banner111
 İsmi olmayan üyelerimiz itiraz edecek ve bu sürecin ardından son listeler askıya çıkacaktır.” diyerek üyeleri parti binasına davet etti. Başkan Karadağ, Alanya’da yapılacak olan Cumhuriyet Ormanı Projesi ve Antalya’da geçtiğimiz gün başlayan Altın Portakal Film Festivali’ne vatandaşları davet etti.  AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, Cadde ve bulvarların Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Alanya Belediyesi’ne geçmesine karşı olmadıklarını ancak burada çalışan işçilerin yer değiştirilmemesi ve işlerine devam etmelerini istemiş ve “Takipte olacağız.” demişti.

 Bu konu hakkında konuşan Başkan Karadağ, esprili bir yanıt vererek, “Toklu arkadaşımız sağ olsun duyarlılık gösteriyor ama arkadaşımızın bizi takip etmesini kendilerine öneriyorum.”  dedi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Karadağ, “Cadde ve bulvarların devriyle ilgili 200e yakın işçi kardeşimizin iş yerlerinin değişimi söz konusu olacak Burada Başkanımızın da söylediği gibi hiçbir kişinin burnu kanamadan hiçbir kişinin evine ekmek götürmesine engel olunmadan işine devam etmesi şart olacak. Bu konuda biz de kefiliz. 

Bu tür kararları alırken, her ayın ikinci Salı günü Antalya’da yapılan Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı yapılıyor. Burada alınan kararlar ve tartışılan bütün konular, halka açık olarak izlenebiliyor. Büyün siyasi partiler ve vatandaşlarımız bizi takip etsin gözleri üzerimizde olsun, biz bu süreç içerisinde sosyal demokrat belediyecilik anlayışını mutlaka gerçekleştireceğiz. Bunun örnekleri kısa bir süre olsa bile belli etmeye başladık. “ diye konuştu. “Bizim de gözlerimiz hükümet üzerinde olacak.” diyen Karadağ, “Alanya’da görev yapan müdürlükler konusunda bizim de son günlerde aldığımız duyumlar var. Bir takım atamalar, yer değiştirmeler ve kayırmalar söz konusu. Bizim de gözümüz hükümetin ve yaptıkları icraatlar üzerinde. Bir muhalefet partisi olarak, Türkiye’de her zaman yol gösteren olarak bu takipleri sürdüreceğiz ve her zaman halkımızın yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83