ÇİÇEĞİN PATRONLARINDAN EXPO 2016 İLE İŞBİRLİĞİ

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (OAİB) Yönetim Kurulu Toplantısı EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nda yapıldı.

ÇİÇEĞİN PATRONLARINDAN EXPO 2016 İLE İŞBİRLİĞİ

 Türkiye çapındaki 11 süs ihracatçıları birliği üyelerinden oluşan Orta Anadolu Süs Bitkileri İhracatçıları Birliği gündemlerinde yer alan konuları görüşmek üzere EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nda toplandı. Toplantıda EXPO 2016 kapsamında yapılabilecek işbirliği konuları da gündeme geldi. Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, “EXPO’nun bitmesine çok az bir zaman kala bütün gayretimizi, gücümüzü verme ihtiyacı hissediyoruz çünkü sonuçta bizim sektörümüzü ilgilendiren bir nokta” dedi.

banner111
“ORTAK ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

EXPO 2016’ya en başından beri destek verdiklerini belirten Orta Anadolu Süs Bitkileri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, “Gerçek anlamda bakıldığı zaman biz zaten 2008 yılından bu yana EXPO’nun içindeyiz. Ama şu an artık EXPO’nun bitmesine çok az bir zaman kala bütün gayretimizi, gücümüzü verme ihtiyacı hissediyoruz. Burada ortak çalışmalarda gerek festivalde olsun gerekse iç bahçelerde, yarışmalarda, yeşil şehirler yarışmasında birçok noktada birçok birimle ortak istişare çalışması yapacağız” dedi.

“BÜTÜN TÜRKİYE EXPO İÇİN EL ELE VERMELİ”

Bütün Türkiye’nin el ele verip bu organizasyonla iç içe olması gerektiğini ifade eden Bağdatlıoğlu, “EXPO olduktan sonra ve bittikten sonra yine Antalya’ya ve Türkiye’ye kalacak buna sahip çıkmamız gerekiyor. Bununla birlikte, neler yapabiliriz, nasıl çevreyi yeşil konuşabiliriz bu amaçla burada olmaktan mutluyum” diye konuştu.
Yönetim Kurulu toplantısında EXPO 2016 Antalya Ajansı Peyzaj ve Bahçe İşleri Direktörü Ece Gökok tarafından EXPO 2016 ile ilgili sunum yapıldı, ardında ise alan gezisi gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra EXPO Tepesi’ne çınar ağacı dikerek alan ziyaretini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 11:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83